23 Nisan 2008 Çarşamba

BARCELONA - MANCHESTER UNITED MAÇI ÖNCESİ SON DURUMLAR

Anfield Road'da Liverpool ve Chelsea arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Yarı Final eşleşmesi nefesleri kesti. Sıra ikinci eşleşmede, İspanyol Barcelona ve İngiliz Manchester United Camp Nou'da karşı karşıya. Amaç 29 Nisan 2008 Salı, Old Trafford'da oynanacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek!
Stamford Bridge'de 1-1 sona eren Liverpool-Chelsea Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı'nın ardından diğer eşleşme de Çarşamba akşamı İspanya'da!..

Yarı finalde mücadele eden tek İngiliz olmayan takım, Katalan ekibi Barcelona Estadio Camp Nou'da geçen sezonun Premier League şampiyonu Manchester United'i konuk edecek!..

NASIL GELDİLER?..
Barcelona; Lyon, Rangers ve Stuttgart’la beraber E Grubu’nda mücadele etti, 14 puanla lider olarak gruptan çıktı. İkinci Tur’da Celtic’le eşleşen Katalan ekibi 3-2 ve 1-0’lık galibiyetlerle tur atlamayı başardı. Çeyrek Final'de Alman temsilcisi Schalke'yle mücadele eden Barcelona iki maçı da 1-0'lık skorlarla kazanarak son 4 takım arasına girmeyi başardı.

Manchester United; AS Roma, Sporting ve Dinamo Kiev’le birlikte F Grubu’nda mücadele etti. İkinci Tur’da Lyon’la eşleşen Manchester United Stade de Gerland’da 1-1 biten maçın rövanşını 1-0 kazanarak çeyrek finalist oldu. ManU'nun Yarı Final'deki rakibiyse İtalyan AS Roma'ydı, Kırmızı Şeytanlar 2-0 ve 1-0'lık galibiyetlerle tur atlamayı başardı.

İLK MAÇ!..
Hakem: Massimo Busacca (İsviçre)
Yardımcı Hakemler: Matthias Arnet (İsviçre) - Stéphane Cuhat (İsviçre)
Dördüncü Hakem: Claudio Circhetta (İsviçre)
UEFA Delegesi: Roland Tis (Belçika)
UEFA Hakem Gözlemcisi: Nikolay Levnikov (Rusya)

ajansspor
Powered By Blogger