15 Nisan 2008 Salı

GALATASARAY - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ÖNCESİ SON DURUMLAR

Turkcell Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor! Sarı kırmızılılar ilk maçta aldığı mağlubiyeti telafi ederek final oynamak isterken, Başkent ekibi Sami Yen'de final vizesini almak istiyor!

GALATASARAY - GANÇLERBİRLİĞİ

Stat
Ali Sami Yen

Saat
20.00

Yayın
Tv:LİG Tv
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Hüseyin Göçek

Yardımcı hakemler
Mustafa İspiroğlu, Cemal Bingül

4. hakem
Süleyman Abay

-GALATASARAY CEPHESİ-
Galatasaray kaptanı Hakan Şükür , kupada karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, ''İki takım da maçlarını oynadı, yorgunluk olacak tabii ki, ama ayağımıza kadar gelen final şansını kaçırmak istemiyoruz'' dedi.

Hakan Şükür, Gençlerbirliği karşısında öncelikle bir gol atıp durumu eşitlemek zorunda olduklarını kaydederek, ''Sonra da goller bulup finale çıkmalıyız. Seyircimiz de yine tribünleri doldurmalı, çünkü finale giden bir takımın tribünlerinin dolu olması lazım'' ifadesini kullandı.

-SERVET VE ÜMİT BELİRSİZ-
Sarı-kırmızılı ekipte, Song, Orkun, Linderoth ve Uğur bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Servet, Mehmet Topal ve Ümit'in sakatlıklarının bulunduğu ve bu oyuncuların durumunun maç saatinde netlik kazanacağı belirtildi.

-GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ-
lk maçta sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek avantaj sağlayan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal, tur için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Evimizde oynadığımız ilk maçtan 1-0 galip ayrılmıştık. Burada da lehimize bir sonuç alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Biz hem ligde hem de kupada iyi yerde olmak istiyoruz" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Mehmet Çakır ise zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek, "Galatasaray güçlü bir ekip, fakat biz ilk maçta çok iyi mücadele ederek galip gelmeyi bildik. Burada da lehimize bir sonuç alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

-EKİPLER NASIL TUR ATLAR-
Deplasmanda aldığı 1-0'lık mağlubiyetin rövanşına çıkacak olan Galatasaray, finale yükselebilmek için 2 farklı galibiyet arayacak.

Maçın 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitmesi halinde karşılaşma uzatmaya gidecek, beraberlik, Gençlerbirliği galibiyetleri ve tek farklı Galatasaray'ın diğer galibiyetlerinde ise konuk ekip finalist olacak

ajansspor
Powered By Blogger