10 Mayıs 2008 Cumartesi

BEŞİKTAŞ - VESTEL MANİSASPOR MAÇI ÖNCESİ SON DURUMLAR

BEŞİKTAŞ - VESTEL MANİSASPOR
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun 34. ve son haftasında yarın kendi sahasında Vestel Manisaspor'u konuk edecek Beşiktaş, UEFA Kupası'na katılmayı hedefliyor.

Ligde yaptığı son 3 maçında Çaykur Rizespor'u 2-1, Bursaspor'u 3-0 ve Ankaragücü'nü de 2-0 mağlup ederek 3 galibiyet alan Beşiktaş ile ligden düşmesi geçen hafta kesinleşen Vestel Manisaspor arasındaki maç saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek.

-BOBO VE GÖKHAN ZAN YOK-
Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşmada, sakatlığı nedeniyle izin alıp ülkesine giden Bobo'nun yanı sıra, sarı kart cezalısı olan ve kontrol amaçlı ABD'ye giden Gökhan Zan forma giymeyecek.

Sakatlığı nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Nobre'nin ise bugün antrenmana çıkması bekleniyor. Nobre'nin antrenmanda deneneceği ve buna göre karar verileceği bildirildi.

Bu arada sarı kart cezası nedeniyle geçen haftaki Ankaragücü maçında forma giymeyen Slovak oyuncu Holosko, cezasını tamamladı ve yarınki mücadelede takımdaki yerini alabilecek.

-BJK İNÖNÜ STADI'NDAKİ SON MAÇ OLABİLİR-
Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor ile yapacağı yarınki maç, siyah-beyazlı takımın BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı son karşılaşma olabilir.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in daha önce açıkladığı şekilde, yenilenme projesi kapsamında stat yıkılırsa, siyah-beyazlı takım, tarihinde son kez BJK İnönü Stadı'nda taraftarlarının karşısına çıkmış olacak.

ajansspor
Powered By Blogger