17 Mayıs 2008 Cumartesi

FENERBAHÇE'NİN SHEVCHENKO TRANSFERİ HAKKINDA

Fenerbahçe´nin kendisine teklifte bulunduğunu açıklayan Chelsea´li yıldızın, ?Kanarya´ya giderim? demesi, taraftarlar arasında büyük sevinç yarattı.
Geleceğine çok eminlerChelsea'dan ayrılmaya karar veren Andriy Shevchenko’nun Fenerbahçe’ye göz kırpması, Sarı-Lacivertli taraftarları heyecana sevketti. Daha önce bu konuda çıkan haberlere şüpheyle bakan taraftarlar, Ukraynalı golcünün dün FANATİK’te yayınlanan sözlerinden sonra bu işe bitti gözüyle bakmaya başladı. Gazetemizi telefon yağmuruna tutan Sarı-Lacivertliler, Shevchenko gibi dünya markası bir golcünün Fenerbahçe’ye büyük katkı sağlayacağını dile getirirken, ezeli rakiplerine gönderme yapmadan da duramadı.
‘Dünya bizi konuşacak’Başkan Aziz Yıldırım’ın her sene dünyaca ünlü bir oyuncuyu kadroya katmasına alıştıklarını dile getiren taraftarlar, “Yine dünyayı ayağa kaldıracak bir transfer yapıyor. Herkes yine bizi konuşacak. Shevchenko’nun İstanbul’a geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Fenerbahçe’ye böyle transferler yakışır” görüşünde birleşti. Ukraynalı golcü İstanbul’da Kanarya ile oynadıkları maçta taraftardan çok etkilendiğini vurgulamış, bunun kendisi için transferinde çok önemli olduğunu vurgulamıştı.

Yusuf DURSUN
Powered By Blogger