10 Mayıs 2008 Cumartesi

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ ÖNCESİ SON DURUMLAR

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE
Galatasaray sahasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a yenilirse, Trabzonspor deplasmanında kazandığı taktirde şampiyonluk şansı bulunan sarı-lacivertliler, son şansını da değerlendirmek istiyor.

Fenerbahçe, geçen hafta Kadıköy'de Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetle ligi ikinci sırada tamamlamayı garantilemişti.

-KEZMAN KADRODAN ÇIKARILDI-
Fenerbahçe'de bağırsak enfeksiyonu geçiren Kezman'ın, Trabzonspor maçının kadrosuna alınmadığı bildirildi.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, bu sabahki antrenmana katılmayan Sırp futbolcunun hasta olduğunu bildirdi.

Kezman'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Önder ile kaleci Volkan Demirel, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Deniz, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Vederson, tedavileri nedeniyle ülkelerinde bulunan Lugano ve Roberto Carlos maç kadrosunda yer almıyor.

Sarı-lacivertli kafilede Trabzon'a giden 18 kişilik kadro şöyle: Yasin, Kemal, Kazım, Can, Aurelio, Ali, Alex, Selçuk, Serdar, Semih, Uğur, Gürhan, Maldonado, Edu, İlhan, Gökhan, Volkan Babacan, Deivid.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Kanal 78'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun Trabzonspor karşısında sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle: Serdar, Gökhan, Yasin, Edu, Uğur, Kazım, Maldonado, Aurelio, Deivid, Alex, Semih.

TRABZONSPOR CEPHESİ
Sezon başındaki hedeflerinin uzağında ligi bitirecek olan bordo-mavililer, Fenerbahçe maçına prestij maçı olarak bakıyor. Karadeniz ekibi, kötü geçirdiği sezonu Fenerbahçe galibiyetiyle tamamlayarak, bu sezon büyük takımlarla yaptığı maçlar içerisindeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Erdinç, Tolga Seyhan, izinli olan Tolga Zengin ve Moawad ile cezası bulunan Tayfun'un Fenerbahçe karşısında takımda yer almayacakları bildirildi.

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçına, Onur Recep, Musa, Hüseyin, Çağdaş, Mustafa, Ayman, Adnan, Serkan, Barış, Yattara ve Umut 11'iyle çıkması bekleniyor.

ajansspor
Powered By Blogger