17 Mayıs 2008 Cumartesi

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERLERİ


Beşiktaş; savunmasındaki krizi iki Çek futbolcuyu renklerine bağlayıp noktaladı. Sivok ile Zapotocny'den sonra Udinese'yle de anlaşan Kartal defansını güçlendirdi.
8 milyon Euro ödendi
Transferle yatıp kalkan Beşiktaş, sonunda amacına ulaştı. Udinese’de forma giyen Tomas Zapotocny ile bonservisi İtalyan ekibinde bulunan Sparta Praglı Sivok için görüşmelerde bulunan Siyah-Beyazlılar iki yıldızı da kadrosuna kattı. Uyum sorununu aşmak için aynı dili konuşan iki futbolcuyu seçen Kara Kartallar, Udinese’ye toplam 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Dörder yıllık sözleşmeye imza atan futbolculara da yıllık 750’şer bin Euro verilecek.

Sivok kimdir?
Doğum yeri: 15 Eylül 1983
Doğum tarihi: Ceske Budejovice
Boyu: 1.85
Kilosu: 74
Mevkii: Savunma

Sivok Euro 2008’de
Bir dönem Milan’ın transfer listesinde yer alan ve bu sezon Sparta Prag’da kiralık olarak forma giyen Tomas Sivok, Çek Cumhuriyeti’nin Euro 2008 kadrosunda yer alıyor. 25 yaşındaki Sivok hem stoper mevkiinde hem de ön liberoda oynayabiliyor. Udinese’nin savunmasında görev yapan Tomas Zapotocny ise üç sezondur İtalya Ligi’nde mücadele ediyor. Savunmaya yapılan bu transferlerin ardından şimdi gözler hücum hattına yapılacak takviyeye çevrildi.



Zapotocny kimdir?
Doğum yeri: Pribram
Doğum tarihi: 13 Eylül
1980
Boyu: 1.81
Kilosu: 82
Mevkii: Defans

fanatik
Powered By Blogger