19 Haziran 2008 Perşembe

FENERBAHÇE'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ LUİS AROGONES

Flaş.. Flaş.. Ve Fenerbahçe'de İspanyol devri resmen başlıyor! Ajansspor.com'un elde ettiği kesin bilgiye göre, sarı lacivertli ekibin yeni sezondaki teknik direktörü Luis Aragones oldu! Ayrıca İspanyol gol kralı Güiza'nın da transferi bitti!

Fenerbahçe'de İspanyol devri başlıyor.

Zico'nun takımdan ayrılması ile yeni sezonda teknik direktör arayışlarına giren Fenerbahçe, 70 yaşındaki Luis Aragones'le kesin olarak anlaşmaya vardı!

Ajansspor.com'un edindiği bilgiye göre, İspanyol teknik adam Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında sarı lacivertli takımın başına geçecek.

Ayrıca beklenen yabancı santrfor transferi de kesinlik kazandı!

-BOMBA TRANSFER GÜİZA-
Fenerbahçe'de Aragones'le birlikte başlayacak İspanyol rüzgarı, İspanya'da bu sezon 27 golle "gol kralı" olan ve şuan İspanya milli takımı kadrosunda bulunan Güiza'nın transferi ile sürecek..

Aragones'in başında olduğu İspanya milli takımı ile birlikte pazar günü çeyrek final randevusunda İtalya karşısına çıkacak olan Güiza transferinin de kesinlik kazandığı ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Dipnot:
Türk medyasında da şu ana kadar bu tür haberler onlarca kez çıktı ve yüzlerce isim hakkında iddialar öne sürüldü. Fakat Fenerbahçe'den bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Genellikle resmi bildiriler yayınlanmadan transfer haberlerini aktarmayan Ajansspor.com, bu kez edindiği kesin bilgiyi okuyucularına aktararak, Fenerbahçe camiasının en çok konuştuğu konuya son noktayı koymuştur.
Powered By Blogger