15 Haziran 2008 Pazar

TÜRKİYE - ÇEK CUMHURİYETİ MAÇININ ÖNCESİ SON DURUMLAR

A Milli Takımımız Euro 2008 A Grubu'nda son maçında Çek Cumhuriyeti karşısına çıkıyor. Rakip ile puan, averaj, atılan ve yenilen goller aynı. Haydi Ay-Yıldızlılar. 70 milyon sizden zafer istiyor! 90 dakikada olmazsa penaltılarla bir kez daha zafer şarkıları söylemek için tüm Türkiye hazır bekliyor!



TÜRKİYE - ÇEK CUMHURİYETİ

Saat: 21:45

Stad: Stade de Geneve / Cenevre

Hakemler: Peter Fröjdfeldt - Stefan Wittberg - Henrik Andren (İsveç)

Canlı Yayın: ATV ve Lig TV (Televizyon) / Ajansspor.com Canlı Anlatım (İnternet)

Türkiye: (Kesin) Volkan Demirel; Hamit Altıntop, Emre Güngör, Servet Çetin, Hakan Balta; Tuncay Şanlı, Mehmet Topal, Mehmet Aurelio, Arda Turan; Semih Şentürk, Nihat Kahveci

Çek Cumhuriyeti: (Muhtemel) Petr Cech; Zdenek Grygera, Tomas Ujfalusi, David Rozehnal, Marek Jankulovski; Tomas Galasek; Libor Sionko; Marek Matejovski; Jan Polak, Jaroslav Plasil; Jan Koller (Milan Baros ya da Vaclav Sverkos)

A Milli Futbol Takımımız pazar akşamı saat 21:45'te başlayacak olan Çek Cumhuriyeti mücadelesinde Euro 2008'deki kader maçına çıkıyor.

Şu ana kadar 2 maç oynayan takımlar 2'şer gol attı, 3'er gol yedi, 3'er puana ve -1 averaja sahipler. Kazanan takım puanını 6'ya yükselterek Portekiz ile beraber çeyrek finalin yolunu tutacak, kaybeden turnuvaya veda edecek. Karşılaşmanın berabere tamamlanması halinde yoluna devam edecek takım penaltı atışları ile belirlenecek.

Grupta 2.sırada yer alarak çeyrek finale yükselen takım B Grubu'nu lider tamamlamayı garantileyen Hırvatistan'ın rakibi olacak.

Bugüne kadar Çek Cumhuriyeti ile 4 mücadeleye çıkan A Milliler galibiyet sevinci yaşayamadı. 3 maçı kaybeden Millilerimiz 1 kez rakibiyle yenişemedi. Türkiye bu 4 maçta rakip ağları 3 kez sarsarken kalesindeki 13 gole engel olamadı.

450. MİLLİ SINAV
Çek Cumhuriyeti mücadelesi ile tarihindeki 450. sınavını verecek olan A Millilerimiz geride kalan 234'ü resmi, 215'i özel toplam 449 maçta 156 kez sevinirken, 107 beraberlik aldı. 186 kez sahadan boynu bükük ayrılan Millilerimiz rakip ağlara bıraktığı 574 gole karşılık kalesinde 692 gol gördü.

ajansspor
Powered By Blogger