10 Ocak 2008 Perşembe

BEŞİKTAŞ 2.TRANSFERİNDE MAJSTOROVİC İLE ANLAŞTI


Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İsviçre'nin Basel takımında oynayan ve Delgado'nun eski takım arkadaşı Daniel Majstorovic'in transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Beşiktaş, Majstorovic ile yıllık 1 milyon euro, Basel ile de 750 bin euro bonservis karşılığında anlaştı. Bu oyuncunun birkaç gün içinde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Kule bitti
Basel takımında forma giyen 31 yaşındaki yıldız, yıllık 1 milyon euro alacak, İsviçre ekibine de 750 bin euro bonservis ödenecek.

Beşiktaş, uzun süredir aradığı stoperi nihayet buldu ve Daniel Majstorovic ile anlaşmaya vardı. Krygiakos, Coloccini, Ze Castro, Oleguer, Lewandowski ve Metie gibi isimlerle pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, sonunda Majstorovic'de karar kıldı. Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'nun da yakın arkadaşı olan İsveçli oyuncunun siyah-beyazlılardan
gelen teklifi kabul ettiği ve kulübüne "Beni bırakın, gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Geçen sezon attı
8 gol 2005'ten bu yana Basel takımında forma giyen Majstorovic, 1.90'lık uzun boyu sayesinde hava toplarında büyük bir üstünlüğe sahip. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon 8, kariyerinde ise 40'a yakın gol attı. Beşiktaş yönetiminin İsviçreli stopere senelik 1 milyon euro ödeyeceği, Basel kulübüne de bonservis bedeli olarak 750 bin euro vereceği öğrenildi. İmzanın hafta sonu atılması bekleniyor.

fotomaç
Powered By Blogger