19 Ocak 2008 Cumartesi

FENERBAHÇE'NİN TRANSFERİ MALDONADO


Appiah'ın lisansını dondurması ile transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, bir süredir peşinde olduğu Şilili Maldonado'yu renklerine kattı! İlk olarak Ajansspor.com'un duyurduğu transferin "kiralık" olarak noktalandığı belirtildi. Maldonado yarın İstanbul'da olacak!

Appiah'ın sözleşmesinin dondurulmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi belli oldu; Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili ön libero Maldonado!

Ajansspor.com'un günler önce Maldonado'nun İtalya'da sağlık kontrolünden geçtiğini ve transferin sadece imzaya kaldığını Türkiye'ye duyurmuştu.

Ajansspor.com'un edidiği son bilgiye göre transfer netleşti! 28 yaşındaki oyuncu ve kulübü Santos'la anlaşan Kanarya'nın, yıldız futbolcuyu 6 ile 18 aylığına kiraladığı belirtildi. Maldonado, cumartesi günü İstanbul'a geliyor.

Daha önce Colo-Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları da giyen 28 yaşındaki futbolcu, halen Brezilya'nın Santos takımının formasını giyiyor. Şili milli takım formasını da 39 kez sırtına geçiren Maldonado, daha önce Cruzeiro'da Nobre ve Alex'le birlikte forma giymiş ve iki oyuncunun sarı lacivertli takıma transferinin ardından anlaşılmasına rağmen transferi noktalanmamıştı. Maldonado, Güney Amerika'nın en önemli defansif orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

28 yaşında ve 1.73 metre boyundaki futbolcu, İspanya'dan da birçok kulübün transfer listesinde bulunuyordu.
ajansspor
Powered By Blogger