19 Ocak 2008 Cumartesi

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA MAÇININ ÖNCESİ SON DURUMLAR

Beşiktaş taraftarının karşısına Holosko'lu kadrosuyla çıkıyor! Günler sonra evinde taraftarıyla bir lig maçıyla buluşacak olan siyah beyazlılar, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Ligin dibine demir atan rakibini devirmek isteyen Kara Kartal'ın amacı, taraftarına keyifli bir 90 dakika yaşatmak!

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA

Stat
BJK İnönü Stadı

Saat
19.00

Hakem
Aytekin Durmaz

Yardımcı Hakemler
Serkan Ok - Kemal Yılmaz

4. Hakem
Hakan Özkan

Beşiktaş''ın muhtemel ilk 11'i :
Hakan, Ethem, İ.Toraman, İbrahim Kaş, İ.Üzülmez, Tello, Cisse, Delgado, Holosko, Nobre, Bobo

Kasımpaşa'nın muhtemel ilk onbiri :
Sinouh, Göksel, Fatih, Askou, Faruk, Barbaros, Yekta, Erhan, Serdar, Merthan, Özgür

Turkcell Süper Lig'deki son 4 maçını kazanan Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında da 3 puanı hedefliyor.

Ligin 14. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, Bursaspor'u 1-0, Ankaragücü'nü 3-1, Vestel Manisaspor ve Konyaspor'u da 2-1'lik skorla yenen siyah-beyazlılar, 9 puanla son sırada yer alan Kasımpaşa önünde galibiyet serisini 5 maça taşımak ve zirve yarışını sürdürmek amacında.

16 Aralıkta Ankaragücü'nü 3-1 yendiği lig maçının ardından, 33 gün sonra BJK İnönü Stadı'nda seyircisi önüne çıkacak olan ''Kara Kartallar''da sarı kart cezalısı Ali Tandoğan ile kırmızı kart cezalısı Baki Mercimek maçta forma giyemeyecek. Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş da forma giyemiyor.

Bu arada, Beşiktaş'ın devre arasında renklerine kattığı yeni transferi Filip Holosko, siyah-beyazlı formayla ilk kez İstanbul seyircisi önünde maça çıkacak.

Slovak futbolcu, yeni takımının Fortis Türkiye Kupası'nda cezası nedeniyle Dolmabahçe'de seyircisiz oynadığı Ankaraspor maçında oynayıp, bir de gol atmıştı.

ajansspor
Powered By Blogger