14 Ocak 2008 Pazartesi

NİHAT KAHVECİ'NİN ATTIĞI GOLLER VILLARREAL - DEPORTIVO MAÇININ ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

(Nihat Kahveci'nin Deportivo'ya attığı gollerin videosu)
Milli yıldız, Villarreal'in Deportivo'yu 4-2 yendiği karşılaşmaya damgasını vurdu.
14.1.2008

Milli yıldız, Villarreal’in evinde Deportivo’yu 4-2 yendiği karşılaşmada attığı iki golle takımının galibiyetinde başrolü oynadı ve geceye damgasını vurdu.

10. golüne ulaştı
İspanya Ligi’nde Nihat Kahveci fırtınası esmeye devam ediyor... Milli yıldızımız, takımı Villarreal’in evinde Deportivo’yu 4-3 yendiği maçta 2 kez fileleri havalandırdı ve La Liga’daki gol sayısını 10’a yükseltti. Nihat, hakemi protestodan bir de sarı kart gördü. Villarreal’in diğer gollerini Tomasson ile Rossi atarken, konuk ekibin sayıları Sergio, Amo ve Guardado’dan geldi. Lider Real Madrid ise deplasmanda Levante’yi Van Nistelrooy’un golleriyle 2-0 geçmeyi başardı.

Tugay’sız Blackburn galip
Tugay Kerimoğlu’nun takımı Blackburn, Bolton’ı deplasmanda 2-1’le geçti. Temsilcimiz kasığındaki sakatlık nedeniyle kadroda yer almadı. Bolton, Nolan ile üstünlüğü yakalarken, Samba’nın vuruşu Mavi-Beyazlılar’a eşitliği getirdi. Roberts skoru ilan etti. Hollanda Ligi’nde zirve mücadelesi yapan Ajax sahasında Alkmaar’ı 6-1’lik skorla hezimete uğratıp, 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kırmızı-Beyazlılar, lider PSV’nin 3 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

İşte Nihat'ın Villreal'e galibiyet getiren golleri...



Avrupa liglerinden...
Olympiakos: 1
Panathinaikos: 1
Yunan Ligi’nin ve dünyanın sayılı derbilerinden biri olan dev maçta Olympiakos evinde Panathinaikos’la 1-1 berabere kaldı. Yeşil-Beyazlılar, 14. dakikada N’Doye ile öne geçti. İlk yarının son dakikasında Antzas ev sahibi adına skoru eşitledi. Ligde AEK 36 puanla lider, Olympiakos 35 puanla 2. ve Panathianaikos 34 puanla 3. sırada bulunuyor.

Premier Lig’de bir Iraklı
Manchester City, Birleşik Arap Emirlikleri’nin El-Ayin Takımı’nda forma giyen Iraklı Nashat Akram’ı 2010 yılına kadar kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Nashat, İngiltere Premier Ligi’nde ilk kez futbol oynayacak olan Iraklı unvanını da elde edecek. Çalışma izninin alınmasının beklendiği genç oyuncu için ne kadar bonservis ücreti ödendiği açıklanmadı.

fanatik
Powered By Blogger