23 Ekim 2010 Cumartesi

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI İLE ÇIKIŞ ARIYOR

Her inişin bir çıkışı vardır!

Fenerbahçe derbisinden sonra belirgin bir düşüş içine giren Beşiktaş üç maç arka arkaya kaybetti. Kara Kartal, Kayseri deplasmanında galibiyeti tek çare olarak görüyor ve bu karşılaşmayla beyaz bir sayfa açmayı amaçlıyor.

Bernd Schuster yönetimindeki Beşiktaş sezona fırtına gibi girmişti. Oynadıkları ilk 11 resmi karşılaşmanın 9’unu kazanan Siyah-Beyazlılar, sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kaybedip, Viktoria Plzen deplasmanında berabere kalmışlardı. Ancak Kara Kartal’a ne olduysa Fenerbahçe derbisinden sonra oldu... Schuster’in öğrencileri Kadıköy’de ezeli rakibiyle berabere kaldıktan sonra İnönü’de Antalyaspor’u zorlukla geçebildi. Rapid Wien önünde Avusturya’da 2-1 kazandığı maç Beşiktaş’ın bu düşüş sürecinde hem iyi futbol oynayıp hem de iyi sonuç aldığı tek karşılaşmaydı. Ancak Siyah-Beyazlılar bu maçta sakatlanan Quaresma’yı kaybetti. Kartal ardından sırasıyla Süper Lig’de Trabzonspor ve Manisaspor’a, Avrupa’da da Porto’ya mağlup oldu. Ancak özellikle bu üç maçlık yenilgi serisinde sakat oyuncuların çokluğu en büyük etkendi.

Gözler Kayserispor sınavında
Beşiktaş şimdi tamamen pazartesi günü oynayacağı Kayserispor maçına odaklanmış durumda. Teknik direktör Bernd Schuster de bu karşılaşmayı tek çıkış yolu olarak görüyor. Alınacak bir beraberliğin bile Kara Kartal’ı zirveden bir adım daha uzaklaştıracak olması, Kayseri deplasmanında Kara Kartal açısından galibiyeti zorunlu kılıyor. Sakatların birbir iyileşmesi ve takımın maestrosu Guti’nin oynama ihtimalinin belirmesi de camiya umut veriyor. Siyah-Beyazlı teknik heyet ve oyuncular, Kayserispor karşılaşmasını kazanarak, düşüş sürecinin nokta koyacaklarına inanıyorlar.
Powered By Blogger