23 Ekim 2010 Cumartesi

PORTEKİZLİLER ÇOK SEVİNİYOR

Portekiz bayram yapıyor

Porto'nun Beşiktaş karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet ülke basınında geniş yankı buldu. Gazeteler, İstanbul'da kolay kazanan Mavi-Beyazlılar'a övgüler yağdırdı.

Beşiktaş karşısında zorlanmadan 3-1’lik bir galibiyet alan ve üçte üç yaparak gruptan
çıkmayı büyük oranda garantileyen Porto’nun zaferi Portekiz basınında da geniş yer bldu. Abola gazetesi, “Hulk’a engel yok, onu kimse durdurramadı” diye yazarken, “Falcao ile Hulk, İnönü Stadı’nın susturdu. Porto için oldukça yumuşak başlayan maç, Avrupa’nın önemli takımlarıyla oynamaya alışık Dragonlar’ı üçüncü zaferlerini kazandıkları grupta korkup, liderlikten uzaklaştıracak nitelikte değildi” ifadesini kullandı. Maisfutebol, Beşiktaşlı taraftarların Hulk’u maç sonunda alkışlamasını öne çıkartıp, “Türkler bile alkışladı. Porto, İstanbul Cehennemi’ni dondurdu” manşetini attı.

‘Hulk futbolculuk dersi verdi’
“Türk Kartalları’nın inanılmaz yıkılışı” başlığını kullanan Jornal Record Gazetesi ise Porto’nun gruptaki üçüncü maçını da kayıpsız geçtiklerinin altını çizip, “Hulk’un futbolculuk dersi verdiği karşılaşmada Porto, Beşiktaş’ı 3-1’lik skorla geçerek, bir sonraki tur için dev bir adım attı” yorumunda bulundu.
Powered By Blogger