23 Ekim 2010 Cumartesi

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİNDE ALEX SAHADA


Alex derbiye hazır!

Takımla birlikte çalışmalara başlayan Fenerbahçe'nin kaptanı derbide forma giymek istiyor. Sakatlığı büyük ölçüde geçen Sambacı için son kararı hocası Aykut Kocaman verecek.

Konyaspor maçının hazırlıkları sırasında idmanda sol arka adalesinden sakatlanan Alex de Souza’nın, ilk etapta 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak tedavi süreci oldukça olumlu şekilde geçen ve dün takımla birlikte çalışma yapan Brezilyalı futbolcu neredeyse hazır hale geldi. Sol arka adalesindeki sakatlığı büyük ölçüde geçen tecrübeli futbolcu, Galatasaray derbisinde mutlaka sahada olmak istiyor. Fenerbahçe formasıyla ligde 13 Galatatasaray maçına çıkan Alex’in, yarın 90 dakika olmasa da görev alması bekleniyor.

Alternatifi Semih
Yıldız futbolcunun durumuyla ilgili sürekli olarak sağlık ebinden rapor alan teknik direktör Aykut Kocaman, Brezilyalı’yla ilgli son kararını karşılaşma saatinde verecek. Kocaman, Alex’in durumunu kritik olarak görürse ileriki haftalarda oynanacak maçları düşünerek riste etmeyecek ve Semih Şentürk’e zorlu 90 dakikada forma şansı verecek.
Powered By Blogger