22 Ekim 2010 Cuma

FENERBAHÇE TARAFTARINA GÖREV


12. Adama Mesaj

Yönetim, Galatasaray karşılaşması için taraftarlara 'rehavete kapılmayın' çağrısı yaptı. “Derbiler oynamadan kazanılmaz” içeriği taşıyan uzun metinde tribünlerin her zamankinden daha coşkulu olması istendi.

Fenerbahçe Yönetimi, resmi internet sitesi aracılığı ile taraftara seslendi... Mesajda genel olarak, “Takım rehavete kapılmıyor, siz de buna uygun davranın” teması işlendi. Galatasaray’ın sıkıntılı bir dönemde bulunmasının Fenerbahçe mutlaka kazanacağı şeklinde yorumlanmaması gerektiğini belirten Fenerbahçe’nin kurmayları özetle, “Hiçbir maç, özellikle de derbiler asla sahada oynanmadan, mücadele etmeden kazanılmaz. Futbolcularımız bu bilinç ve disiplin ile hazırlanıyor. O nedenle sizlerin de her zamankinden daha coşkulu bir şekilde takımınızı desteklemeniz gerekiyor” yorumlarını yaptı.

Aman dikkat edin!
Uzun metinde, Sarı-Lacivertli taraftarların karşılaşma boyunca takımın ceza almasına yol açacak hareketlerden kaçınması da özellikle istendi. Yönetimin bu konuyu karşılaşma günü de gündeminde tutacağı öğrenildi. Statta hem anonslarla hem de broşürlerle Sarı-Lacivertli taraftarlar dikkatli olmaları yönünde uyarılacak.
Powered By Blogger