22 Ekim 2010 Cuma

HAGİ GALATASARAY'IN BAŞINA NASIL GELDİ

Hagi işte böyle geldi

Galatasaray, nihayet teknik direktör krizini Gheorghe Hagi ile çözdü. Anlaşma ise hiç kolay olmadı.. Ve FANATİK, çok gizli yapılan görüşmenin perde arkasında yaşananları açıklıyor.

Sarı-Kırmızılılar, adeta yılan hikayesine dönen teknik direktör krizini sonunda eski efsane futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi ile çözdü. Bugün sabah saatlerinde İstanbul’a gelecek Hagi, ardından 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki imza töreninde, kendisini ikinci kez Cim Bom’un hocası yapacak imzayı atacak. Onun yardımcısı ise Tugay Kerimoğlu olacak. Önce Fatih Terim’e giden ancak İmparator’dan olumsuz yanıt alan Galatasaray’ın, Rumen hocayı takımın başına getirmesi ise hiç de kolay olmadı. Rumen teknik adamın, önceki gün Terim’le yapılan görüşmeden haberi vardı ama takımın başına geçmesi ile ilgili bir durum söz konusu değildi. Terim’in ailevi sebepler nedeniyle görevi kabul etmemesi sonrasında ibre, alternatifler arasında yer alan Hagi’ye döndü.

Taraflar senede anlaşamadı!
Dün Hagi ile yapılan toplantıda ilk başta Yönetim, ani bir karar aldığı için eski yıldız oyuncusuna 1.5 yıllık sözleşme teklif etti. Hagi ise bu konuda Başkan Adnan Polat’a 3.5 senelik bir sözleşme yapmak istediğini söyledi. Normalde dün uçakla İstanbul’a gelmesi beklenen Rumen çalıştırıcı, işte bu yüzden geri adım attı. Bu konuda yaşanan sıkıntı görüşmeleri kilitledi. Taraflar orta yolu bulup, sonunda 2.5 yılda anlaşmaya vardı.. Ve bu andan itibaren de Rumen teknik adamın, Aslan’daki yeni macerası başlamış oldu.
Powered By Blogger