23 Ekim 2010 Cumartesi

BEŞİKTAŞ'I DURDURAN HELTON OLDU


Helton bizde olsa, sonuç farklı olurdu

Porto, Hakan Arıkan'ın koruduğu Beşiktaş kalesine 4 kez geldi, 3 gol buldu. Kartal ise defalarca saldırdı, karşısına Helton çıktı. Bu 3 puanın yönünü tayin eden ayrıntı olarak geceye damga vurdu.

Beşiktaş, 90 dakikayı 9 kişi tamamlayan Porto karşısında sahadan 3-1 gibi ağır sayılabilecek bir yenilgiyle ayrılırken, hem spor kamuoyunda hem de tribünlerde faturanın büyük bölümü kaleci Hakan Arıkan’a kesildi. Bu sezon oldukça istikrarsız bir performans ortaya koyan, bazı maçları kurtaran oyuncu haline gelirken, bazı sınavlarda ıslıklanmaktan kurtulamayan deneyimli file bekçisi, Porto önünde de kredisini tüketti. Hakan Arıkan’ın maçta negatif anlamda sivrilmesinin nedenlerinden biri de rakip takım kalecisinin başarılı oyunuydu. Zira konuk ekip Porto, Kara Kartal’ın kalesinde toplamda 4 kez tehlikeli oldu, bu pozisyonların 3’ünün golle sonuçlanması büyük sıkıntı yarattı.

Abluka işe yaramadı
Diğer yandan Portekiz temsilcisi ise oyunun bazı bölümlerinde Beşiktaş tarafından abluka altına alınsa da Helton takımının en iyileri arasına girip, 3 puanın mimarlarından oldu. Beşiktaş’ın en az 4 net gol pozisyonunda başarılı kurtarışlar yapan Helton’u hatırlanacağı gibi sadece son anlarda Bobo mağlup etmişti. Tüm bu gelişmelerle birlikte Hakan’ın moralinin çok bozuk olduğu ve kimseyle görüşmek istemediği öğrenildi.
Powered By Blogger