22 Ekim 2010 Cuma

BEŞİKTAŞ - PORTO MAÇINDA TARAFTAR KLASINI KONUŞTURDU


Taraftar yine muhteşemdi

Beşiktaş seyircisi, Porto maçında da her zamanki gibi harikaydı. İnönü'de açılan pankartlar, yapılan tezahüratlar ve Siyah-Beyazlılar'ın balon şovu, gerçekten görülmeye değerdi.
Ünü sınırları aşan Beşiktaş taraftarı, dün gece de şovunu yaptı. Fiyapı İnönü Stadı’nda sadece kale arkasındaki bölümlerde küçük boşluklar vardı. Onun dışında tribünlerin büyük çoğunluğu doluydu. Maç öncesinde Porto’lu oyuncuların sahaya ısınmak için çıktığı anda kapalı tribündeki İngilizce, “Don’t be scared. It’s only 132 decibel” (Korkmayın. Sadece 132 desibel) pankartı dikkat çekerken; Liverpool’la oynanan mücadelesinde kırılan ses rekoruna göndermede bulunuldu. Ayrıca kulübün eski oyuncusu Beşiktaş’ın yeni yıldızı Ricardo Quaresma lehine de tezahürat yapıldı. Cagliari-İnter maçında ırkçı söylemlere maruz kalan Samuel Eto’o’yu da unutmayan Siyah-Beyazlılar, “We love you Eto’o” (Seni Seviyoruz Eto’o) pankart ile Cagliari yazısının üstünde yumruk resmine yer verdi.

Markaryan sahaya indi
Ayrıca kapalı tribündeki Siyah-Beyaz renklerdeki balonlarla yapılan şov da, İnönü’yü karnaval yerine çevirdi. Kırmızı balonlarla da kalp işareti yapan taraftarlar, ayrıca üzerinde, “Şampiyon Sensin” yazılı bir pankart açtı. Tribün lideri Alen Markaryan da, sahaya inerek tezahürat yaptırdı. Konuk ekibin yaklaşık 50 kişilik seyirci grubu da, takımını yalnız bırakmadı. Statta Türkçe’nin yanı sıra Portekizce anons da yapıldı.
Powered By Blogger