23 Ekim 2010 Cumartesi

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİNDE BOROS OYNAYACAKMI?


Baros'ta kritik 24 saat

Galatasaray'da Milan Baros'un derbide oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor. Çek yıldız çalışmalara başlasa da sağlık ekibi riske edilmemesinden yana. Tecrübeli forvetin kesin durumu 24 saat içinde netlik kazanacak.
Sarı-Kırmızılılar’da zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde Milan Baros’un durumu belirsizliğini koruyor. Tecrübeli oyuncu, derbide mutlaka sahada olmak istediğini kulüp doktorlarına iletti. Geçtiğimiz gün çalışmalara başlayan Baros, dün düz koşu yaparken, maça kadar hazır olmak için elinden geleni yapacağını ve arkadaşlarını yalnız bırakmayacağını söyledi. Ancak sağlık kurulu, başarılı forvetin derbide sahaya çıkmasının çok riskli olacağını, sakatlığı tam iyileşmediği için çok daha ciddi bir sorunla karşı karşıya kalabileceğini vurguladı. Hafta boyunca teknik direktör belirsizliği yaşandığı için, Milan Baros’la ilgili kesin karar bir türlü verilemedi.

Batdal mı, Kewell mı?
Yeni teknik direktör Hagi’nin, önce Baros’la bir görüşme yapacağı, ardından sağlık kurulundan Çek forvetle ilgili rapor isteyeceği öğrenildi. Rumen teknik adam, son kararını doktorlardan alacağı rapora göre verecek. Baros’un durumunun bugün netlik kazanması ekleniyor. Golcü futbolcunun oynamaması durumunda Hagi, Tugay Kerimoğlu’yla görüş alışverişinde bulunup, forvette Mehmet Batdal’a mı yoksa Kewell’a mı görev vereceğini belirleyecek. Rumen teknik adam, Pino’yu da bu bölgede kullanabileceği öğrenildi.
Powered By Blogger