22 Ekim 2010 Cuma

BEŞİKTAŞ - PORTA MAÇINDAN SONRA BREND SCHUSTER'İN AÇIKLAMALARI


Bireysel hatalar sonucu Porto'ya mağlup olduklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, “Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra oyunu dengeledik ama skoru değiştiremedik” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Porto karşılaşmasında sergiledikleri performansın kendilerine yakışmadığını söyledi. Alman hoca daha kuraların çekildiği ilk gün Porto’nun grubun favorisi olduğunu söylediğini hatırlatarak, “Bu karşılaşmada sakat futbolcularımızın yokluğunu derinden hissettik. İnanılmaz iki bireysel hata sonucu mağlup duruma düştük. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra oyunu dengeledik. Ama bir türlü bunu skora yansıtamadık. Doğrusunu söylemek gerekirse bize yakışmayan bir futbol sergiledik” diye konuştu.

‘Kayıpları telafi edeceğiz’
Schuster bu kadar sakat futbolcusunun olduğu bir ortamda beraberliğin de kendisini sevindireceğini ifade ederken, “Sakat futbolcularımızı arayacağımızı zaten biliyorduk. Bu kadar eksik varken beraberlik de bizim için iyi bir sonuç sayılırdı. Artık bu maçı geride bırakıp önümüze bakmamız lazım. Bu maçın bir de rövanşı var. 4 Kasım’da rakibimizle Portekiz’de karşı karşıya geleceğiz. Burada kaybettiğimiz puanları orada telafi etmeye çalışacağız. Ayrıca kırmızı kart cezalısı Maicon ve Fernando’nun rövanşta oynamayacak olmasını da lehimize çevirmeye çalışacağız” dedi.
Powered By Blogger