1 Mart 2008 Cumartesi

ANKARAGÜCÜ - FENERBAHÇE MAÇININ ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe 7 eksikle Ankaragücü karşısına çıkıyor! Sarı lacivertliler Ankara'dan galip gelerek liderlik yarışından kopmamak isterken, ligde sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü geçen hafta aldığı galibiyeti seriye bağlamak istiyor!
ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE

Stat
19 Mayıs

Saat
19.00

Yayın
Tv:LİG Tv
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Halis Özkahya

Yardımcı hakemler
Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak

4. hakem
Yıldıray Arslan

Ankaragücü
Serkan, Elyasa, Tolga. Lamas, Gökhan, İbrahim Ege, Cem, Can, Murat Erdoğan, Bebbe, Diawara

Fenerbahçe
Serdar, Yasin, Edu, Önder, Vederson, Aurelio, Selçuk, Deivid, Uğur, Alex, Kezman

-ANKARAGÜCÜ CEPHESİ-
Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, camia için önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Oynadığımız son 9 maçta galibiyet alamamıştık. Gençlerbirliği ve Galatasaray maçları haricinde oynadığımız 7 maçta da çok iyi futbol oynamış ancak galip gelememiştik.İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla bu gidişata son verdik. Önümüzde camia için çok önemli bir Fenerbahçe maçı var. Ligdeki konumumuz ve camiaya getireceği hava bakımından çok önemli bir maç oynayacağız. Sahadan 3 puanla ayrılarak, rahat bir nefes almak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı maçtan 3 gün sonra karşılarına çıkacak olması ve 3 futbolcusunun kırmızı kart görerek Ankaragücü maçında cezalı duruma düşmesinin avantaj yaratıp yaratmayacağıyla ilgili bir soruya ise Hakan Kutlu, "Fenerbahçe'nin geniş bir kadrosu var. Elbette, birazda olsa bizim avantajımız olur. Fenerbahçe, oynamayan oyuncularını kadrosunda yer alan diğer futbolcularla telafi edecek kadro derinliğine sahip. Fenerbahçeli futbolculara özel önlem almayı düşünmüyorum. Takım olarak bir oyun tarzımız var. Bu oyun tarzını sahaya yansıtmak istiyoruz" şeklinde cevap verdi.

Sarı-lacivertli futbolcular Elyasa ve Murat Erdoğan, 9 maç sonra galip gelmenin takıma moral kazandırdığını belirterek, Fenerbahçe'nin eksiklerinden yararlanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı planladıklarını söyledi.

-FENERBAHÇE CEPHESİ-
Galatasaray ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında kırmızı kart gören Lugano, Gökhan ve kaleci Volkan Demirel'in yanı sıra, sarı kart cezalısı Semih ile sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Roberto Carlos, Deniz ve Maldonado maç kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe'de, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle, 19 kişilik Ankaragücü maçı kadrosuna PAF takımdan Uğur Aslan Kuru ve Erdi Bakırcı da dahil edildi.

ajansspor
Powered By Blogger