22 Mart 2008 Cumartesi

İSTANBUL B.B - BEŞİKTAŞ MAÇININ ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Beşiktaş, üç büyüklere kaybetmeyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde 3 puan arıyor! Liderliğini maç fazlasıyla Fenerbahçe'ye bırakan Kara Kartal, unvanını geri almak ve derbi haftasına önde girmenin hesabını yapıyor..
İSTANBUL B.B. - BEŞİKTAŞ

Stat
Atatürk Olimpiyat Stadı

Saat
19.00

Yayın
Tv: Lig Tv
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Hakan Sivriservi

Yardımcı hakemler

İsmail Şencan - Orkun Aktaş

4. hakem
Mete Kalkavan

İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Hasagiç, Cesario, Volkan, İlhan, Ekrem, Efe, Adriano, İlyas, Tjikuzu, İbrahim, Necati

Beşiktaş
Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan, Baki (Schildenfeld), İbrahim Üzülmez, Holosko, Serdar Özkan, Delgado, Tello, Nobre, Bobo

-BEŞİKTAŞ CEPHESİ-
Ligde oynadığı son 12 maçın 11'ini kazanarak, 3 haftadır liderlik koltuğunda oturan siyah-beyazlılar, ilk kez mücadele ettiği ligde henüz ''Üç Büyükler''e karşı maç kaybetmeyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürmeyi istiyor.

Beşiktaş'ta kart cezalısı ve sakatlıkları nedeniyle 3 futbolcu bu maçta forma giyemeyecek. Kırmızı kart cezalısı İbrahim Toraman'ın yanı sıra, sakatlıkları süren Cisse ve İbrahim Kaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynayamayacak. Sakatlığı bulunan Baki'nin durumunun ise maç öncesi netlik kazanacağı bildirildi.

Beşiktaş'ta maç öncesinde ön libero mevkisinde de sıkıntı yaşanıyor.
Bu bölgede görev yapan Cisse'nin sakatlığının ardından, savunmadan orta alana çekilen İbrahim Toraman'ın kırmızı kart cezalısı olması, Serdar Kurtuluş'un ise uzun süren sakatlık sonrası maç eksiği bulunması siyah-beyazlı teknik heyeti düşündürüyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Trabzonspor maçında İbrahim Toraman'ın kırmızı kart görmesi sonrası bu bölgeye kaydırdığı Serdar Özkan'a bu maçta da ön liberoda şans tanıması bekleniyor.

-BÜYÜKŞEHİR CEPHESİ-
Düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkını daha da açmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, üç büyük takıma karşı bu sezon sergilediği futbolla göz doldurarak, şu ana dek hiç yenilgi almazken, Beşiktaş karşısında da bu performansını devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

Daha önce Fenerbahçe'yi sezonun ilk yarısında 2-0 yenen ve ikinci yarıda 2-2 berabere kalan lacivert-turunculu ekip, ilk yarıda Beşiktaş'la 0-0, Galatasaray'la da 2-2 berabere kalarak, puan almayı başarmıştı.

Diğer yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da zorlu Beşiktaş karşılaşması öncesi 5 oyuncu takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlıkları bulunan Rızvan, Metin, Gökhan ve Sertan ile sarı kart cezalısı durumundaki Kerim kadroda olamayacaklar.

-DERBİ ÖNCESİ SARI KART TEHLİKESİ-
Beşiktaş'ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sarı kart alarmı da verildi.

Siyah-beyazlılarda, sarı kart cezası sınırında bulunan 4 futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da sarı kart görmeleri halinde, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

İbrahim Üzülmez, Mert Nobre, Serdar Özkan ve Gökhan Zan, karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak.

-TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK-
Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar, lider takımlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yalnız bırakmamak için harekete geçti.

Siyah-beyazlı taraftarlar, 80 bin kişi kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük stadı olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nı doldurmak için internet sitelerinde de organizasyonlar yaptı.

ajansspor
Powered By Blogger