19 Mart 2008 Çarşamba

RONALDİNHO SEZON SONUNDA SATILACAK

İspanyol basını, Barcelona kulübünün, bu sezon kendisinden hiçbir verim alamadığı Brezilyalı yıldız futbolcusu Ronaldinho´yu gözden çıkardığını yazdı.
Kral Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Valencia’ya karşı rövanş maçına çıkacak Barcelona’da, sakatlık problemi olmamasına rağmen, "Teknik tercihle" kadroya alınmayan Ronaldinho’nun, sezon sonunda satılacağı iddia ediliyor.

Barcelona’nın saygın gazetelerinden La Vanguardia, "Sadece futbolcunun tutumunda radikal bir değişiklik ve alınabilecek olası olumlu sonuçlar, yazın transfer olmasını önleyebilir" yorumunda bulundu. Gazeteye göre Barcelona’nın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard ve futbol direktörü Txiki Begiristan’ın, Ronaldinho konusunda kesin kararlarını verdikleri belirtildi.

Ronaldinho’ya İtalya’nın AC Milan ve İngiltere’nin Chelsea takımlarının talebi olduğu iddiaları sezon boyunca yazılsa da Brezilyalı yıldız futbolcu her şeye rağmen Barcelona’da devam etmek istediğini söylenmişti.

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen 28 yaşındaki Ronaldinho, 2004 ve 2005’te FIFA’nın "En iyi futbolcu" ödülünü almıştı. Ronaldinho, bu sezon La Liga’daki 28 maçın 17’sinde oynayıp, 8 gol attı.

FANATİK
Powered By Blogger