23 Mart 2008 Pazar

GALATASARAY - DENİZLİSPOR MAÇI ÖNCESİ SON DURUMLAR


Sarı-Kırmızılılar bugün Sami Yen'de Denizlispor'u devirip, yeni patron Adnan Polat'a ilk hediyesini vermek ve zirve takibini sürdürmek istiyor.

Bir taşla iki kuş vuracaklar!
Denizlispor ile bugün 19.00’da Ali Sami Yen Stadı’nda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da hedef, bir taşla iki kuş vurmak! Ege temsilcisini devirerek, kulübün yeni patronu Adnan Polat’a ilk zaferini tattırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bir yandan da zirve takibini sürdürmenin planları içinde. Hafta içindeki Türkiye Kupası mücadelesinde Gençlerbirliği’ne 1-0’lık skorla yenilen Cim Bom’da, teknik direktör Kalli yine takımın başındaki yerini alamayacak.

Kadroda üç eksik kaldı...
Galatasaray'da sakatlığı süren Cassio Lincoln, Tobias Linderoth ve Uğur Uçar, maç kadrosuna dahil edilmeyecek. Gençlerbirliği deplasmanında dinlendirilen Rigobert Song, Mehmet Topal, Hakan Şükür ve kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Ümit Karan, Denizlispor karşısında yardımcı antrenör Ahmet Akcan’dan görev bekleyecek. Üst sıralarda tutunma mücadelesini sürdüren konuk ekipte ise eksik yok.

Raşit ALTUN

GALATASARAY
Aykut
H. Şaş
Servet
Emre
H. Balta
Barış
M. Topal
Ayhan
Arda
Ümit
Şükür

DENİZLİSPOR
Souleymanou
Bülent
Kratochvil
Fatih Y.
Carlos Alberto
Hasan
Abraham
Serhat
Moreira
Yusuf
Selahattin

STAT: Ali Sami Yen
YAYIN: Lig TV
SAAT:19.00

HAKEMLER: Aytekin Durmaz
Alper Ulusoy
Erhan Sönmez

GALATASARAY-DENİZLİSPOR
fanatik
Powered By Blogger