9 Mart 2008 Pazar

FENERBAHÇE - VESTEL MANİSASPOR MAÇININ ÖNCESİ TAKIMLARIN SONDURUMLARI

Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı safdışı bırakarak adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe, ligde kalma mücadelesi veren ve 4 haftadır galibiyet hasreti çeken Vestel Manisaspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe için zirve, Manisaspor için son sıralardan kurtulma anlamı taşıyan bu zorlu mücadele saat 19:00'da..
FENERBAHÇE - VESTEL MANİSASPOR

Stat
Şükrü Saracoğlu

Saat
19.00

Yayın
Tv:LİG Tv
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Kuddusi Müftüoğlu

Yardımcı hakemler
Bahattin Duran - Adil Sinem

4. hakem
Gökhan Güneşer

Fenerbahçe
Serdar, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman

Vestel Manisaspor
Ufuk, Ferhat, Şener, Ümit, Koray, Oğuz, Burak, Uğur, Metin, Nizamettin, Rafael

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile yaptığı 2. tur mücadelesinde ligi adeta unutup üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe, Vestel Manisaspor ile bugün yapacağı maçtan galibiyetle ayrılıp, Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına devam etmek istiyor.

''Devler Ligi''nde güçlü İspanyol rakibine karşı 20 Şubat ve 4 Mart tarihlerinde yaptığı iki maç arasında ligde 1'er mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertliler, Fortis Türkiye Kupası'ndan da ezeli rakibi Galatasaray'a yenilerek elendi.

Sevilla'yı 2. turun ilk maçında 3-2 yendikten sonra ligde Bursaspor'a 2-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, ardından kupada çıktığı çeyrek final rövanşında Galatasaray'a 2-1 yenildi. Sarı-lacivertliler, Sevilla ile yaptıkları rövanş maçı öncesi de ligde Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe, bu süreçte ligde yaptığı iki maçta da gol atamadı.

-KALE DIŞINDA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR-
Sarı-lacivertli ekipte kırmızı kart cezalısı Volkan Demirel'in yerine, Vestel Manisaspor mücadelesinde kaleyi Serdar koruyacak.

Geçirdiği sakatlığın ardından uzunca bir süre sonra, ligde geçen hafta Ankaragücü maçında kaleye geçerek başarılı bir performans ortaya koyan Serdar, Vestel Manisaspor mücadelesinde de kalede yer alacak.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı geçen, ancak riske edilmeyecek Roberto Carlos'un yanı sıra sakatlığı bulunan Deniz kadroda olmayacak. Sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Maldonado'nun da kadroya alınmaması bekleniyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Vestel Manisaspor mücadelesini, hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

ajansspor
Powered By Blogger