21 Mart 2008 Cuma

FENERBAHÇE - KASIMPAŞASPOR MAÇININ ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Süper Lig'de haftanın açılış maçında zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe son dönemde çıkış yakalayan Kasımpaşa'yı konuk ediyor. F.Bahçe sahadan galibiyetle ayrılarak zirve yarışında yara almamayı hedeflerken, Kasımpaşa G.Saray'dan sonra bir sürpriz de F.Bahçe'ye yaşatmak niyetinde!
FENERBAHÇE - KASIMPAŞA

Stat
Şükrü Saraçoğlu

Saat
20.00

Yayın
Tv:LİG Tv
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Hüseyin Göçek

Yardımcı hakemler
Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

4. hakem
Deniz Çoban

Fenerbahçe'onbiri :
Serdar, Gökhan, Lugano, Edu, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman

Kasımpaşa'nın onbiri :
Tolga, Ömer, Fatih, Askou, Alpaslan, Özgür, Merthan, Barbaros, Erhan, Murat, Desire

-FENERBAHÇE CEPHESİ-
Kasımpaşa maçıyla ilgili görüşlerini açıklayan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Zico, "Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlar, kendi evlerinde yapacağı maçları kesinlikle kazanmalıdır. Kasımpaşa karşısında istekli bir şekilde maça girip, 3 puanı koparmalıyız. Bu maçtaki istekli olma durumu, Konyaspor maçından farklı olmayacak. İstekli olup, 3 puanı almalıyız'' dedi.

-Sarı kart sınırında bulunan futbolcu var-
Sarı-lacivertli ekipte maçta şans bulabilecek oyunculardan 3'er sarı kartları bulunan Kezman, Deivid ve Yasin, ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolculardan maçta sarı kart görenler, 28. haftadaki Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek.

-KASIMPAŞA CEPHESİ-
Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, futbolcularının formda olduğunu, Fenerbahçe karşısına puan veya puanlar almak için çıkacaklarını ifade ederek, "İyi bir mücadele olacak. Şans da yanımızda olursa puan ve puanlar alacağımıza inanıyorum'' dedi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker ise Kadıköy'de iyi mücadele ederek pozitif futbollarını sahaya yansıtmak istediklerini belirterek, ''İyi oyunumuzla alkışlanmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz iyi mücadele ve pozitif futbol'' diye konuştu.

ajansspor
Powered By Blogger