4 Mart 2008 Salı

SEVILLA - FENERBAHÇE MAÇININ ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, İspanya'da tur peşinde! Sarı-lacivertliler, ilk maçta İstanbul'da 3-2 yendiği rakibi karşısında rövanşta turu getirecek skoru elde edip, tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkmayı hedefliyor.
SEVILLA-FENERBAHÇE

Stat
Ramon Sanchez Pizjuan

Saat
21.45

Yayın
Tv:Star
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Massimo Busacca

Yardımcı hakemler
Matthias Arnet,Stephane Cuhat

Sevilla'nın ilk onbiri :
Palop, Daniel Alves, Dragutinović, Mosquera, Crespo, Escudé, Keita, Luis Fabiano, Capel, Jesús Navas, Kanouté

Fenerbahçe'nin ilk onbiri :
Volkan Demirel (Serdar), Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur, Alex, Kezman

-SEVILLA CEPHESİ-
Teknik Direktörü Manolo Jimenez, ''Fenerbahçe ilk maçın skorundan dolayı favori ama kendimizi onlardan daha düşük görmüyoruz'' dedi.

Sevilla'nın kalcesi Andres Palop da ''Çeyrek finale çıkmak çok önemli. Çünkü Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olacağız. Eğer biz oyunumuzu oynayıp, kendi kartlarımızı gösterebilirsek, endişelenmesi gereken biz değil onlar olacak'' dedi. Palop, Fenerbahçe'nin elindeki en iyi kadroyu sürüp, 3-2'lik avantajı korumak için oynayacaklarını savundu.

-FENERBAHÇE CEPHESİ-
Teknik Direktör Arthur Zico, çok güçlü ve kaliteli bir ekiple mücadele edeceklerini söyleyerek, "Rakibimize saygımız var. Ancak biz de kendimizi hazırladık. Futbolcularımız da maçta ellerinden geleni yapacaklardır. Umarım bir üst tura çıkarız" diye konuştu. Brezilyalı teknik adam sözlerini şöyle tamamladı;
"Defansta dikkatli olmamız gereken noktaları biliyoruz. Ama önemli olan bizim kendi oyunumuzu oynamamız. Biz kendi oyunumuzu oynamayı unutursak, sadece defansif bir anlayış sergilersek kendi karakterimizden uzaklaşmış oluruz. Saha içinde topu aldığımız zaman ofansif oynamaya çalışacağız. Defansta da aynı şekilde dikkatli olacağız. Özellikle bir maçın skoruna etki eden şeyler, sizin oyun içindeki dikkatiniz, disiplininiz, oyun içinde rakip oyunculara yapacağınız markaj. Bunlar maçın skoruna etki edecek şeylerdir. Biz gerek defansif gerek ofansif yönde yapmamız gerekenleri yaparsak istediğimiz skoru elde edebiliriz."

-NASIL TUR ATLAR?-
İstanbul'daki ilk maçta rakibini 3-2 yenen Fenerbahçe, maçta galip gelmesi veya berabere kalması durumunda tur atlayacak.

Sarı-lacivertliler, ayrıca 3-2'nin üstündeki tek farklı yenilgilerde de turu geçecek.

Sevilla, Fenerbahçe karşısında alacağı 1-0, 2-1 veya 2 farklı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak. Karşılaşma, 3-2 Sevilla'nın üstünlüğüyle sona ererse uzatmaya gidecek.

ajansspor
Powered By Blogger