2 Mart 2008 Pazar

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇININ ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Zirvede dev buluşma!
Süper Lig'de 24. haftanın perdesi dev bir maçla kapanacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, ligin zirvesini etkileyecek derbide Dolmabahçe'de karşı karşıya gelecek. Kartal, uzun bir aradan sonra liderlik koltuğuna oturmak, Aslan ise zirveyi bırakmamak istiyor. Zorlu mücadele 19.00'da.
BEŞİKTAŞ - GALATASARAY

Stat
BJK İnönü

Saat
19.00

Yayın
Tv: Lig Tv
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Bünyamin Gezer

Yardımcı hakemler
Erhan Sönmez - Mustafa Sönmez

Dördüncü hakem
Barış Şimşek

Beşiktaş'ın ilk onbiri : Rüştü, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Baki, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Delgado, Tello, Holosko, Nobre.

Galatasaray'ın ilk onbiri :
Orkun (Aykut), Sabri, Song, Servet, Volkan, Barış, Mehmet Topal, Barusso (Hakan Balta), Arda, Hakan Şükür, Ümit

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
İç sahadaki son 4 lig maçını da 3 puanla kapatan, ancak hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Beşiktaş ise, büyük taraftar desteğiyle oynayacağı derbiyi kazanmayı amaçlıyor.

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin de Ankaragücü maçında puan yitirmesiyle, uzun bir aradan sonra ligde liderlik koltuğuna oturmanın planlarını yapıyor.

Siyah-beyazlılarda Fransız futbolcu Edouard Cisse, Brezilyalı Bobo, Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef ve Hırvat defans Gordon Schildenfeld derbi maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta, derbi maç öncesi 2 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre ve Serdar Özkan, Galatasaray derbisinde kart görmeleri halinde, Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyecek.

GALATASARAY CEPHESİ
Turkcell Süper Lig'de 4 hafta önce ele geçirdiği liderlik koltuğundan inmek istemeyen Galatasaray, Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı derbi maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Bu sezon deplasmanlarda Beşiktaş ile birlikte en çok puan toplayan takım olan Galatasaray, Fenerbahçe'yi Fortis Türkiye Kupası'ndan elemenin moraliyle çıkacağı BJK İnönü Stadı'ndaki derbiyi de kazanarak, liderliğini sürdürmek amacında.

Sarı-kırmızılı ekipte, kırmızı kart cezalısı Lincoln'ün yanı sıra hasta olan Ayhan, sakatlıkları bulunan Serkan ve Hasan Şaş oynayamayacak.

ajansspor

Powered By Blogger