17 Mart 2008 Pazartesi

Kayserispor kalecisi 7. golünü attı

Kayserispor'un başarılı file bekçisi İvankov, Türkiye'deki 3. sezonunda 7. golünü attı.

Sarı-kırmızılı takımda penaltı atışlarını kullanan İvankov, bu sezon üçüncü golünü ise Gençlerbirliği takımına attı. İvankov, bu sezon üçüncü golünü, üç sezondur Türkiye'de 7. golünü ve genelde 33. golünü atmış oldu. İvankov, penaltı atışlarında boşu olmadığını ifade ederek, "Bir kaleci olarak penaltı atışı kullanırken, rakip kalecinin ne yapabileceğini hissedebiliyorum. Bu de benim penaltı atışlarını gole çevirmemde en büyük etken oluyor. Amacım daha fazla gol atmak" diye konuştu.
Kayserispor, seri galibiyetlerine iki hafta ara verdikten sonra tekrar kendi sahasında farklı bir galibiyet aldı. Denizlispor beraberliği ve Galatasaray mağlubiyetiyle zirveden koptuğu düşünülen sarı-kırmızılı takım, alınan Gençlerbirliği galibiyetiyle yeniden umutlandı. Takımda yeni hedef ise 8 maçta galibiyet almak.
Kayserispor'un başarılı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde kalan 8 maçlarını kazanmak istediklerini belirtti. Kafkas, 8 maçı kazanarak elde edecekleri puanların mutlaka kendilerini üst sıraya taşıyacağını dile getirdi. Galatasaray maçında sergilenen oyunun çok kötü olduğunu tekrarlayan Tolunay Kafkas, "Farklı bir skordu ile çıktığımız maçta önemli bir galibiyet aldık. Çünkü eksiklerimiz vardı. Uzun zamandır takımda forma bulmakta zorlanan arkadaşlarımız oynadılar. Bazı hatalar yapmış olsalar da genel olarak iyi bir mücadele ortaya koydular" diye konuştu. Gençlerbirliği galibiyetinin ikinci kez seri galibiyetlerin başlangıcı olacağını düşünen Kafkas, Türkiye Kupası'nda oynayacakları maçın önemine vurgu yapıyor. Tolunay Kafkas, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacakları ilk maçtan avantajlı skorla dönmek istediklerini dile getirdi. Takımda eksik oyuncuların olduğunu anlatan Tolunay Kafkas, "Aydın'ın bu maça yetişeceğini düşünüyoruz. Ancak Toledo ve Gökhan için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Her iki oyuncumuzda bu maçta forma giyemeyebilir" dedi. Trabzonspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Kafkas, deplasmanda oynayacakları bu maçın zor geçeceğini sözlerine ekledi.
Powered By Blogger