23 Mart 2008 Pazar

TRABZONSPOR - KAYSERİSPOR MAÇI ÖNCESİ SON DURUMLAR


Moawadlı, Barışlı, Yattaralı Trabzonspor, iddialı rakibi Kayserispor ile AVni Aker'de karşılaşacak.
Yönetim bilet fiyatlarını indirdi, taraftarları maça çağırdı. Moawadlı, Barışlı, Yattaralı Trabzonspor, iddialı rakibi Kayserispor'u ağırlıyor.

Rakip çok moralli

Ligde artık prestij mücadelesi veren Trabzonspor, bugün sahasında Avrupa hesapları içindeki Kayserispor’u ağırlıyor. Sezonu puansal açıdan en iyi noktada kapatmanın planlarını yapan Bordo-Mavililer, bundan sonraki haftalar öncesinde taraftarlarını da tribünlere çekebilmek için kaliteli futbol ve galibiyet arıyor. Son maçında Beşiktaş’a yenilen Trabzonspor ile kupada Çaykur Rizespor’u gole boğan Kayserispor’un maçı saat 15.00’te Avni Aker Stadı’nda.

Başkan Şener idmanda
Taraftarları maça çekebilmek için bilet fiyatlarını yine oldukça düşük tutup, 3 ile 75 YTL arasında değişen rakamlarla piyasaya sunan Trabzonspor Yönetimi, takımın motivasyonunu yükseltmeyi de ihmal etmedi. Başkan Sadri Şener ve bazı yöneticiler, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanı izledi, teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarından son durum hakkında bilgi aldı.

Serkan Balcı
yetişmiyor

Önceki günkü idmana çıkan ve kendini deneyen Serkan Balcı, dünkü çalışmada yerini alamadı. Kasığındaki ağrısı devam eden deneyimli futbolcunun karşılaşmanın kadrosunda da olmayacağı belirtildi. Yanal’ın Serkan Balcı’nın yokluğunda Ferhat Çökmüş’ü orta alana çekmesi bekleniyor.

Trabzonspor
Tolga
Jabi
Tayfun
Çağdaş
Mustafa
Yattara
Hüseyin
Ferhat
Ayman
Barış
Umut

Kayserispor
İvankov
Koray
Ali Turan
Aydın
Toledo
Mehmet Eren
Saidou
Ragıp
Kemal
Cangele
Leonardo

Stat:
Avni Aker
Yayın:
Lig TV
Saat:15.00
Hakemler:
Koray Gençerler Volkan Narinç
Ali Saygın Önel

fanatik

Powered By Blogger