27 Aralık 2007 Perşembe

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ TAM İSTEDİĞİ FUTBOLCU


Siyah beyazlıların anlaşmak üzere olduğu söylenen ve Avrupa'da oynayan forvet oyuncusu, Nouma'ya benzetildi.


Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner Avrupa'da oynayan siyahi bir forvetle anlaşmak üzere olduklarını söylemiş ve bu transferin herkesi heyecanlandıracağını savunmuştu.


"NOUMA GİBİ"


Öner "Taraftarın arzu ettiği, ateşleyici, tribünleri ayağa kaldıracak siyahi golcü geliyor. Taraftarımız Ferdinand ve Nouma'yı çok sevmişti. Onlar da Beşiktaş'ı çok sevdi. Onlara benzer bir oyuncu alacağız. Takıma hava getirip tribünleri coşturacak transferimiz bitmek üzere" demişti.


KİM BU YENİ NOUMA?


Ligtv.com.tr olarak Öner'in bahsettiği "Yeni Nouma"yı araştırmaya başladık. Ve sonuca da ulaşmakta zorlanmadık. Bu sonuca ulaşırken de Lig TV Beşiktaş muhabiri Tunç Elibol'un öğle saatlerinde Futbol Gündemi'ne bağlanarak verdiği bir haberden faydalandık. Elibol bugün Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanmış ve Beşiktaş'ın 2 Portekizli oyuncuyla ilgilendiğini açıklamıştı. Bu isimlerden biri savunmada oynayan Castro, diğeri ise golcü Ariza Makukula'ydı.

"MAKUKULA" NEDEN YENİ NOUMA?


Kenan Öner'in "Pascal Nouma tarzında" diye tanımladığı Makukula'nın
ilginç bir yönü var ki yeşil sahalardaki performansı görülmeden Nouma'yı anımsatabiliyor. Bu sezon 11 lig maçında oynayan siyahi golcü 1'i direk, 1'i çift sarı karttan olmak üzere 2 kırmızı kart görmüş. Toplam da 5 sarı kartı var. Önceki sezon ise 7'sinde sonradan oyuna girdiği toplam 12 maçta yine 1 tane direkt kırmızı kart görmüş.

Makukula güçlü fiziği ve mücadeleyi seven tarzı ile Beşiktaşlı taraftarların sevdiği tarzda bir oyuncu. Ancak görünen o ki Makukula sadece futbol stili ile değil hırçınlığıyla da Nouma'yı hatırlatacak.

ligtv
Powered By Blogger