10 Aralık 2007 Pazartesi

TUNCAY ŞANLI FIRTINA GİBİ ESMEYE DEVAM EDİYOR

(tuncay şanlının arsenal'e attığı gol'un videosu)Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbrough, namağlup Arsenal'ı yendi. İşte Tuncay'ın o müthiş golü:
10.12.2007




İngiltere Premier Ligi’nde Tuncay Şanlı’nın formasını giydiği Middlesbrough, sahasında namağlup Arsenal’ı 2-1 yenerek 11 maçtır hasret kaldığı 3 puana kavuştu. Downing’in penaltı golüyle öne geçen ev sahibi, karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ‘Cesur Yürek’ lakaplı Tuncay’ın 72’de attığı harika golle farkı ikiye çıkardı. Arsenal’in tek golünü ise 90. dakikada Rosicky attı: 2-1. Reading maçında 1 puanı kurtaran golü atan Tuncay’ı, seyirciler ayakta alkışladı. Tugay’lı Blackburn, sahasında West Ham’a Ashton’un golüyle 1-0 kaybetti. Bolton Wanderers, ligin dibine demir atan Wigan’ı 4-1 yendiği maçta ev sahibinin son golünü Fenerbahçe’nin eski yıldızı Anelka attı. Tottenham da, güçlü Manchester City’yi 2-1 yendi.

İnter fırtına gibi: 4-0
İtalya Ligi’nde lider İnter, sahasında Torino’yu 4-0 gibi farklı bir skorla geçti. Milano ekibinin gollerini Zlatan İbrahimovic, Cruz, Jimenez ve Cordoba attı. İnter’in en yakın takipçisi kaptan Totti’li Roma ise, Livorno ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak İnter’in 5 puan gerisinde 32 puanla 2. sırada kaldı. Livorno, De Rossi’nin sayısına, Tristan’la cevap vererek güçlü rakibinden 1 puan almayı başardı.

Leverkusen çok rahat: 3-0
Almanya Ligi’nde Bayer Leverkusen’in konuğu olan Hansa Rostock, rakibine 3-0 mağlup oldu. Ev sahibine zaferi getiren isimler Rolfes, penaltıdan Freier ve Yunanistan Milli Takımı’nın golcü futbolcusu Gekas oldu. Günün diğer maçında ise Nürnberg, Hertha Berlin’i sahasında 2-1’lik skorla devirdi. Lustenberger’in golüne Nürnberg, Yunan yıldızı Charisteas ve Bosnalı Misimovic’le cevap verdi: 2-1.
fanatik
Powered By Blogger