1 Aralık 2007 Cumartesi

TÜRKCELL SÜPER LİG MAÇLARININ TAHMİNLERİ(02.11.2007 PAZAR GÜNÜ MAÇLARININ TAHMİNLERİ)

30.11.2007 : Pazar :

14:00 : Ankaraspor - Sivasspor : Ligin 17. sırasında bulunan Ankaraspor sahasında Şampiyonluk için mücadele veren Sivasspor'u sahasında ağırlayacak. Ankaraspor açısından çok zor bir mücadele olacak. Büyük ihtimalle Sivasspor bu maçı alacak ve yoluna devam edecektir.

14:00 : V. Manisaspor - Gaziantepspor : Tahmin etmesi gerçekten çok zor bir maç. İki takımında her an ne yapacakları belli olmuyor. Bazen çok iyi oynuyorlar bazende kendilerinden beklenmedik bir maç ortaya koyuyorlar. Bu maçta iki takımda eşit güçlere sahip diye düşünüyorum ve bu maçın berabere biteceği görüşündeyim.

14:00 : Kayserispor - G.Birliği OFTAŞ : Ligin iki güzel futbol ortaya koyan takımı karşı karşıya gelecek. Bu maçta Kayserispor'un kendi saha avantajınıda hesaba katarsak G. Birliği OFTAŞ'tan biraz daha ağır basıyor. Kayserispor'un zorda olsa bu maçtan galip geleceğini tahmin ediyorum.

15:30 : Galatasaray - İstanbul B.B. : UEFA'da aldığı galibiyetle moralli düzelen Galatasaray ligin zorlu ekiplerinden İstanbul B.B. ile kendi sahasında karşılaşacak. Bu maçtan sonra zorlu maçlar kendisini bekliyor. Bu maça çıkarken bir çok eksiğinin bulunması Galatasarayı sıkıntıya sokuyor. Galatasaray İstanbul B.B maçı süpriz bir skorla biterse şaşırmamak gerekir. Gaatasaray'ın liderliği bırakmaması için bu maçta oldukça efor sarfetmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama bu maçta Galatasaray'ın sahadan üzgün bir şekilde ayrılacağı kanısındayım.

19:00 : Beşiktaş - Çaykur Rizespor : Beşiktaş Şampiyonlar liginde aldığı Marsilya galibiyeti ile hem taraftarının gönlünü aldı hemde moralmen oldukça düzeldi. Hafta içerisinde Ç.Rizespor'la yapacağı maçta seyircisiz oynama kararının paraya çevrilip bu cezanın ortadan kalkması Beşiktaş açısından oldukça sevindirici bir gelişme idi. Bütün gelişmeler Beşiktaş lehine olması Beşiktaş takımının hızını dahada arttıracağını düşünüyorum. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçında'da taraftarına güzel bir galibiyet sunacağını tahmin ediyorum. ve Bu maçı rahat kazanacağı görüşündeyim.
Powered By Blogger