4 Aralık 2007 Salı

FENERBAHÇEYE TRANSFER MÜJDESİ


Fenerbahçe'nin Ronaldo transferinde önünde engel kalmadı. Brezilyalı starını gözden çıkaran Milan, Palermo'nun Brezilyalı süper golcüsü Amaori'yi devre arasında renklerine katacak. Böylece Sarı Kanarya, Roberto Carlos'a "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun bir bonservis bedeli (4 milyon euro) karşılığında transfer edebilecek.


Yönetimin, Ocak ayında Kezman'ı gönderip, Ronaldo'yu getireceği belirtiliyorArtık engel kalmadı Sezon başında çok istemesine rağmen Milan kulübü satmak istemediği için Ronaldo transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe'ye İtalya'dan müjdeli haber geldi. Milan'ın devre arasında Ronaldo'nun yerine Palermo'nun süper golcüsü Amauri'yi transfer edeceği belirtildi. Hatta Milan'lı yöneticilerin, İtalyan pasaportlu Brezilyalı golcü ile ön anlaşma yaptığı kaydedildi.


Böylelikle Fenerbahçe, Ankaraspor maçından sonra Carlos'u arayarak "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun şartlarda transfer edebilecek.3 yıllık sözleşme... Milan, devre arasında Ronaldo'yu kesin satacak. Çünkü Brezilyalı forvetin Haziran 2008'de Milan'la olan sözleşmesi bitiyor. Ronaldo'ya şu anda en ciddi teklif Fenerbahçe'den. Ayrıca Ronaldo da Zico ve Roberto Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'yi çok istiyor.


Fenerbahçe'nin, 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Brezilyalı golcüyü transfer edebileceği ifade ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre sarı-lacivertli yönetim, Ronaldo ile yıllık 3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak. Ocak'ta Kezman gidecek, Ronaldo gelecek.

Powered By Blogger