13 Aralık 2007 Perşembe

İŞTE HEPSİ BU KADAR FENERBAHÇE'MİZ İLK 16 TAKIM ARASINDA


FENERBAHÇE: 3 - CSKA MOSKOVA: 1

-NOTLAR...NOTLAR...NOTLAR- Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda CSKA Moskova ile yaptıkları maçta, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray derbisinde sahaya sürdüğü ilk 11'i değiştirmedi.

Brezilyalı teknik adam, derbide sahaya sürdüğü 11'e, Rus ekibiyle yaptıkları grubun son maçında da görev verdi.

Zico, derbinin ilk 11'inde sahaya sürdüğü, ikinci yarıda Vederson ile değiştirdiği Uğur'u, CSKA Moskova karşısında da ilk 11'de görevlendirdi. Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Tümer, Deniz, Appiah, kaleci Serdar ve Gürhan'ın yanı sıra Can, Kemal ve İlhan maç kadrosunda yer almadı.

Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri nispeten dolu olduğu gözlendi. Ancak Galatasaray maçındaki doluluk yaşanmadı.

Tribünlerdeki dev bayrak ve renkli karton organizasyonları, maç öncesi statta renkli görüntüler oluşturdu.

Maraton üst tribünde dev Türk bayrağı, Telsim kale arkası tribününde dev Fenerbahçe bayrağı açıldı.

-CSKA MOSKOVA CEPHESİ- Sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle İstanbul'a eksik kadroyla gelen Rus ekibinin maç kadrosunda 15 oyuncu yer aldı.

Grupta bir iddiası kalmayan CSKA Moskova'nın kadrosunda kart cezalısı Dudu ve Rahimic'in yanı sıra Vagner Love, Jo, Carvalho, Krasic ve Vasili Berezutski gibi etkili isimler yer almadı.

CSKA Moskova'nın Türk oyuncusu Caner Erkin de ilk 11 kişilik kadroda yer alarak Fenerbahçe'ye karşı forma giydi.

Karşılaşmayı misafir takım seyirci tribününden izleyen az sayıdaki CSKA Moskova taraftarı, bulundukları tribüne pankartlar astı.

-SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ- Fenerbahçe-CSKA Moskova maçı öncesi, bir Fenerbahçe taraftarı, kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Emre isimli taraftar, kız arkadaşı Sibel'e stat hoparlörlerinden ''Benimle evlenir misin Sibel?'' diyerek evlenme teklifinde bulundu.

Bu sırada Maraton üst tribünde ''Sibel, Emre ile evlen'' pankartı açılırken, skor tabelasında Sibel ve Emre'nin birlikte yer aldıkları fotoğraf gösterildi.

-TRİBÜNLERDEN MESAJLAR- Sarı-lacivertli ekipten, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmasını bekleyen taraftarlar, tribünlere astıkları pankart ve yazılarla mesajlar verdi.

Büyük maçlarda çeşitli kartonlarla oluşturulan yazılarla çeşitli mesajların verildiği maraton alt tribünde bu kez kartonlarla ''1907'' yazılırken, bu tribündeki diğer bloklarda, Fenerbahçe Kulübü'nün armasındaki zeytin dalı da resmedildi.

Maraton üst tribünde ''Siz yüreğinizi koyun, biz canımızı verelim'' yazısı yer aldı.

-RUS EKİBİN YÖNETİCİLERİ VE UEFA YETKİLİLERİNE YEMEK-
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, CSKA Moskova takımının yöneticilerine ve UEFA yetkililerine yemek verdi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen yemeğe, Fenerbahçe Kulübü adına Genel Sekreter Vedat Olcay, Asbaşkanlar Mahmut Uslu, Neşet Yalçın ve Tahir Perek ile dış ilişkiler sorumlusu Turgut Acar katılırken, yemekte UEFA Delegesi Mark Blackburn, müsabaka direktörü Giuseppe Rizzello, CSKA Moskova'dan Roban Babayev, ticari sorumlu Dimitri Zarupyan ve medya sorumlusu Sergie Alemov da hazır bulundu.

-''I LOVE YOU ZICO'' TEZAHÜRATLARI-
Fenerbahçeli taraftarlar, maçın son dakikalarında teknik direktör Zico'ya da sevgi gösterilerinde bulundu.

Maraton üst tribündeki taraftarlar, Brezilyalı teknik adam için İngilizce ''I Love You Zico'' şeklinde tempo tuttu.

Taraftarların en çok sevgi gösterisinde bulunduğu iki futbolcu ise Alex ve Roberto Carlos oldu. Roberto Carlos son dakikalarda oyundan alındığı sırada, bütün tribünler Brezilyalı yıldızı ayakta alkışlayıp tezahürat yaptı.

-UĞUR PERDEYİ 2 GOLLE AÇTI-
CSKA Moskova karşısında takımının 2 golüne imzasını atan Uğur, Şampiyonlar Ligi'nde kendi adına gol perdesini 2 golle açtı.

Şampiyonlar Ligi'nde daha önce forma giydiği maçlarda gol atma başarısı gösteremeyen Uğur, Fenerbahçe için önemli olan mücadelede iki gol birden attı.

Uğur, maçtaki ilk golünü ilk yarının sonunda 45. dakikada, ikinci golünü de ikinci yarının son dakikasında, 90. dakikada kaydetti.

ajansspor
Powered By Blogger