7 Aralık 2007 Cuma

TÜRKCELL SÜPER LİG 15. HAFTA CUMARTESİ GÜNÜ MAÇLARININ TAHMİNLERİ

08/12/2007 :Cumartesi :

14:00 : Ankaragücü - Kasımpaşaspor : Kasımpaşaspor galiba bu lige geldiği gibi geri gidecek görünüyor. Bir türü istedikleri futbolu ortaya kayamayan Kasımpaşaspor bu haftada Ankara deplasmanından eli boş dönecek gibi duruyor. Ankaragücü bu sezon güzel futbol ortaya koyuyor. Özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda kolay kolay rakibine teslim olmuyor. Bu maçtada Ankaragücü Kasımpaşaspor'u yenecektir diye düşünüyorum.

14:00 : Çaykur Rizespor - Kayserispor : Çaykur Rizespor geçen hafta hatırlayacağınız gibi Beşiktaştan İnönü stadında 1 puan almayı başarmıştı. Ama şunuda unutmamak gerekirki Anadolu takımları arasındaki maçlarda her an farklı bir skorla karşılaşılabiliyor. İşte öyle bir maç olacağını düşünüyorum. Ama yinede bu maçta rakibine oranla daha güçlü gördüğüm Kayserispor bu maçta 3 puan alan taraf olacağı görüşündeyim.

19:00 : Fenerbahçe - Galatasaray : İşte geldik Fenerbahçe Galatasaray derbisine. Şüphesiz en çok merak edilen maçlardan bir tanesi. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki; Her iki takımımızda Avrupa'da yapacakları maçlar öncesi çok zorlu bir sınava çıkıyorlar. Galatasaray Uefa grubunda gerçekten işini çok zora soktu. Oynayacağı son maça şansını bırakan Galatasaray kesinlikle bu gruptan çıkması gerekir. Onun için A.Wien maçı Fenerbahçe maçından daha önemli diye düşünüyorum. Bu derbi'nin telafisi olur ancak A.Wien maçının telafisi olmayacağının onlarda farkında. Bunlara rağmen birde Fenerbahçe karşısına eksik bir kadro ile çıkmaları apayrı bir mevzu. O açıdan bütün avantajlar Fenerbahçe'nin lehine görünüyor. Tabi onlarda Şampiyonlar Liginde hafta içi oynayacakları CSKA Moskov maçını'da düşünüyorlar. Ama Fenerbahçe elindeki geniş kadroyu'da en iyi şekilde kullanıp bu zorlu maçlardan kurtulacaklardır. Bu maçtada favori olarak Fenerbahçe'yi görüyorum. Fenerbahçe Galatasaray'maçında 3 puanı alan taraf'ın Fenerbahçe olacağını tahmin ediyorum.
Powered By Blogger