1 Aralık 2007 Cumartesi

TRABZONSPORA BİR DARBE DAHA

(Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının özet görüntüleri,videosu,golleri)

Dün akşam oynanan Gençlerbirliği - Trabzonspor maçında Tarbzonspoar'a bir darbe'de Gençlerbirliğinden geldi. Trabzonspor takımı üst üste aldığı yenilgilerden sonra Şampiyonluk yarışından iyice uzaklaştı.

Gençlerbirliği olsun Trabzonspor olsun her iki takımda bildiğiniz gibi Teknik direktörlük deişikliğine gitmişlerdi. Gençlerbirliği takımı Takımın başına Bülent Korkmazı getirdikten sonra aldığı galibiyetlerle bir anda yukarılara doğru tırmanmayı başardı. Bu galibiyetlere dün akşam bir yenisini daha ekledi. Gençlerbirliği Tarbzonspor'u 2 - 1 yenmeyi başardı.

Oysa Trabzonspor Ziya Doğan'ın gitmesinden sonra Ersun Yanal'ı teknik direktörlük görevine getirdi fakat geldiği o güden bu yana pekte beklentileri yerine getiremedi. Almış olduğu mağlubiyetlerle ligde'ki şampiyonluk yarışından oldukça uzaklaştı. Rakipleri puan farkını gün geçtikçe açıyor. Bakalım ilerleyen haftalar bize neyi gösterecek. Trabzonspor bu kötü gidişe dur deyip yükselişe geçebilecekmi? tabi bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz. Ama şuna için Trabzonspor taraftarı bu kötü gidişe daha ne kadar sabreder bu bilinmez.
Powered By Blogger