12 Aralık 2007 Çarşamba

FENERBAHÇE - CSKA MOSKOVA MAÇI ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Fenerbahçe Devler Ligi'nde 2. tura merhaba demek için son 90 dakikayı bekliyor. Sarı-lacivertliler işi Kadıköy'de bitirip PSV-Inter maçının skoruna bakmaksızın tarihinde bir ilki başarmak istiyor. Temsilcimizin iddiasız CSKA'yı Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacağı zorlu mücadele 21:45'te..
FENERBAHÇE - CSKA MOSKOVA

Stat
Kadıköy Şükrü Saracoğlu

Saat
21.45

Yayın
Tv: Star Tv
İnternet: www.ajansspor.com CANLI ANLATIM

Hakem
Matteo Simone Trefoloni (İtalya)

Yardımcı hakemler
Luca Maggiani - Sandro Rossomando

Dördüncü hakem
Gabriele Gava

Fenerbahçe'nin ilk onbiri :
Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Vederson, Alex, Semih

CSKA Moskova'nın ilk onbiri :
Akinfeev, Aleksei Berezutski, Ignashevich, Grigoriev, Aldonin, Taranov, Eduardo, Zhirkov, Caner, Ramon, Janczyk

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 6. ve son maçında bugün Rusya'nın CSKA Moskova takımı karşısında önemli bir mücadeleye çıkacak.

''Devler Ligi''nde G Grubu'nda bir üst turu garantileyen 12 puanlı FC Inter'in ardından 8 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, gruptan çıkma hedefine çok yakın.

İddiası kalmayan CSKA Moskova'yı yenerek gruptan çıkmayı hedefleyen, daha önceki 4 katılımında bu başarıyı elde edemeyen sarı-lacivertliler tarihinde bir ilke imza atmak istiyor.

Fenerbahçe'nin ardından grupta 7 puanla 3. sırada bulunan PSV Eindhoven'ın, FC Inter karşısında alacağı beraberlik veya yenilgi, sarı-lacivertli ekibin yenilse bile gruptan çıkmasına yetecek. Hollanda temsilcisiyle yaptığı iki maçta 1'er beraberlik ve galibiyet alan sarı-lacivertlilerin rakibine karşı ikili averajı bulunuyor.

-DERBİ KADROSUNDAN FAZLA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR-
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, Turkcell Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray'ı 2-0 yenen ilk 11 kişilik kadrodan, CSKA maçında fazla değişiklik yapmaması bekleniyor.

Derbi maçta ilk 11'de başlayan Uğur'u ikinci yarının başında Vederson ile değiştiren Brezilyalı teknik adamın, CSKA Moskova'ya karşı Vederson'a ilk 11'de görev verebileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle Tümer, Deniz ve Appiah'ın yanı sıra Gürhan ve kaleci Serdar'ın tedavileri sürüyor.

Galatasaray maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerinin tamamını dolduran sarı-lacivertli taraftarların, bugünkü önemli karşılaşmaya da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

ajansspor
Powered By Blogger