4 Aralık 2007 Salı

TRABZONSPORDA ZOR GÜNLER DEVAM EDİYOR


Trabzonspor'da saha içi ve dışında yaşanan belirsizlikler camiayı karamsar bir havaya itiyor. Sahada alınan başarısız sonuçların yanı sıra iki hafta sonra yapılacak olan kongre içinde mevcut Başkan Nuri Albayrak ve Sadri Şener'in de aday olup olmayacağı hâlâ netlik kazanmış değil.


Süper Lig'de oynadığı son üç karşılaşmayı da kaybederek, zirvenin oldukça gerisinde kalan Trabzonspor'da karabulutlar bir türlü dağılmıyor. Son olarak başkentte G.Birliği karşısında alınan 2-1 mağlubiyet, takımdaki moralleri tamamen bozarken, "Acaba geçtiğimiz yıl yaşanan 7 haftalık kötü gidiş, bu yıl da tekrarlanır mı?" sendromu teknik heyet ve futbolcuları olumsuz yönde etkiliyor. Trabzon, peş peşe evinde oynayacağı G.Antep ve İstanbul B.Bld. maçlarını kazanıp ligin son haftasında F.Bahçe karşısına moralli çıkmak istiyor.


Nuri Albayrak ve Sadri Şener kararsız
Trabzonspor'da başkan adaylığı için nabız yoklayan Sadri Şener, adaylığıyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Başta Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak olmak üzere, camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelen Şener'in kararını geciktirmesi ise camiada soru işaretlerinin çoğalmasına neden oluyor. Şener'in, yönetime gireceklerden ilk etapta 15 trilyona yakın garanti para istediği belirtiliyor.

Bu arada mevcut başkan Nuri Albayrak'ın adaylıkla ilgili kararı merakla bekleniyor. Stat projesi konusunda oldukça yıpranan ve son haftalarda alınan sonuçlarla morali bozulan Albayrak'ın, şu an için adaylığı pek düşünmediği dile getiriliyor. 15-16 Aralık'taki kongrede İbrahim Hacıosmanoğlu ve Hacı Yıldız adaylıklarını açıklamışlardı. Öte yandan Trabzonspor'a bir darbe de Risp'ten geldi. Geçen sezon devre arasında Ayman'la birlikte Gençlerbirliği'nden transfer edilen Risp, alacaklarının 4 aydır ödenmemesi nedeniyle Trabzon'dan ayrıldı.


zaman
Powered By Blogger