28 Aralık 2007 Cuma

BEŞİKTAŞ'TAN İLK TRANSFER BOMBASI


Tigana döneminde direkten dönen Yunan oyuncu Kyrgiakos, Sağlam'ın isteğiyle Kartal oldu. Siyah-Beyazlılar, Frankfurt'la da el sıkışıp işe son noktayı koydu.


Filip Holosko, Caner Erkin derken...Bir yandan Filip Holosko için Manisaspor’la, diğer taraftan Caner Erkin için CSKA Moskova ile kıran kırana pazarlıklara devam eden Beşiktaş Yönetimi, transferdeki ilk bombayı sürpriz bir isimle patlattı: Kyrgiakos... Geçtiğimiz sezon da Kara Kartallar’ın gündemine gelen, ancak dönemin teknik direktörü Jean Tigana’nın vetosuyla transferi son anda gerçekleşmeyen Yunan savunma oyuncusunun işi, Ertuğrul Sağlam’ın onayıyla bitirildi.

Milli takımda da banko oynuyor

Yunanistan Milli Takımı’nın da değişmezleri arasında yer alan 28 yaşındaki futbolcu için kulübü Eintracht Frankfurt’la da uzlaşma sağlandı. Alman ekibi, Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Kyrgiakos’u sezon sonunda bedelsiz göndermek yerine, Beşiktaş ile anlaşarak bir miktar para kazanmayı başardı. Kyrgiakos, Frankfurt formasıyla Fenerbahçe, milli takım formasıyla da Millilerimiz’e karşı oynamış ve hayli etkili olmuştu.


Orhan YILDIRIM
Powered By Blogger