8 Aralık 2007 Cumartesi

FENEBAHÇE GALATASARAY'I YİNE YENDİ

Fenerbahçe bugün akşam şükrü saraçoğlu stadında 7 yıldır yenilmediği Galatasaray'ı bugün yine yenmeyi başardı. Fenerbahçe Galatasaray'ı bugün akşam Semih'in ve Deivid'in attığı gollerle 2 sıfır yenmeyi başardı.

Galatasaray Fenerbahçe'den aldığı mağlubiyetle hem liderliğini tehlikeye soktu hemde bugün ligdeki namağlup ünvanını kaybetti. Fenerbahçe bugün akşam aldığı gaibiyetle hem Şampiyonlar Ligi maçı önesi moral buldu hemde türksell süper lig'de şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj sağladı. Galatasaray ile olan puan farkını iyice azaltan Fenerbahçe hem Avrupa'da hemde ligde emin adımlarla gitmeye devam ediyor.

Yarın şayet Sivasspor Denizlispor'u yenmeyi başarırsa bu hafta'nın yeni lideri Sivasspor olacak. Fenerbahçe'li Uğur Boral'ın maçtan sonra yapmış olduğu açıklama oldukça dikkat çekiciydi. yaptığı açıklamada Galatasaray'ın namağlup olmasının tek sebebi bizimle maç yapmamış olmasıdır şeklinde bir açıklama yaptı. Bence bu doğru olmayan bir açıklama idi. böyle büyük konuşmalar tabiki yapmamak gerekir.

Bu akşam Fenerbahçe eksik olan Galatasaray karşısında pek zorlanmadan kazandı. Galatasaray'ın bu akşam oynadığı futbol gerçekten hiçde hoş bir görüntü vermedi. Maça damgasını vuran bir başka olay'da Deivid'in rakibine kafa atarak Kırmızı kart görmesi idi. Otamatik olarak 15. hafta maçında cezalı duruma düşecek. maçın genelinde Fenerbahçe'nin üstün futbolu maçın kaderini belirledi. Son dakikalarda 10 kişi kalmasına rağmen Galatasaray'a gol şansı vermediler. Ve maçı hakları ile aldıklarını rahat söyleyebiliriz. Fenerbahçe Galatasaray maçının sonucu : Fenerbahçe - Galatasaray : 2 - 0
Powered By Blogger