6 Aralık 2007 Perşembe

KEZMAN FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR


Sürekli Fenerbahçe'de huzursuz olduğunu hissettiren Kezman'ın, Fransa'nın PSG takımıyla anlaştığı ve ara transferde ayrılmak istediği ileri sürüldü
6.12.2007
Hiç mutlu olamadı
Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de ilk günden beri, “Tek forvet oynarsam faydalı olamam” diyerek teknik direktör Zico’nun sistemini eleştiren, sürekli olarak takımda ayrılacağı iddialarıyla gündeme gelen, tavırlarıyla mutsuz olduğunu ortaya seren Mateja Kezman’a yol göründü. Son olarak önceki gün idmanda Zico’nun tercümanı Samet Güzel ile kavga eden Sırp oyuncunun, Fransa’nın ünlü ekiplerinden Paris Saint Germain ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Neden agresifleştiİddiaya göre, Fenerbahçe’nin isteyeceği bonservis parası Fransız ekibinin ödeyeceği bir miktar olursa, Kezman ara transferde ayrılıp, PSG’ye gidecek. Daha önce kendisine pas atmadığı gerekçesiyle Uğur Boral ile tartışan, gördüğü sarı ve kırmızı kartlarla takımını eksik bırakan golcü oyuncunun, Brezilyalılar’ın kendisine karşı bir tavrı bulunduğu düşüncesiyle rahatsızlık duyduğu, bunlara sakatlığı yüzünden takımdan ayrı kalması da eklenince, agresifleştiği belirtildi.

Yalçın TÜRK


Kısa...Kısa...

PAF 3 puana kilitlendi
14 maç sonunda 31 puanlı Manisa’nın lider olduğu PAF Ligi’nde 26 puanla 4. sırada bulunan Fenerbahçe’de tek düşünce, bir maçı eksik 25 puanlı Galatasaray’ı devirip, zirve iddiasını sürdürmek. Antrenör Mehmet Hacıoğlu, ezeli rakipleriyle çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, “Zirve iddiamızı sürdürebilmemiz için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Oyuncularıma güveniyorum. Tek isteğimiz, taraftarlarımızın Dereağzı’ndaki bu mücadelede bize destek vermesi” dedi.

Ödüller Alex ve Tümer’den
Cola Turka taraftar köşesinde düzenlenen “Ayın golü” ve “Resimdeki oyuncu kim” yarışmalarından hediye kazanan 6 talihli belirlendi. Ayın Golü yarışmasında Tümer’e oy verenler arasından Suat Tunçkol, Işık Avcı ve Ferhat Işık, “Resimdeki oyuncu kim” yarışmasında ise “Alex” diyenlerden Yaşar Genç, Kadir Erdem ile Emre Güney, ödül almaya hak kazandı. Talihliler ödüllerini Tümer Metin ve Alex’in elinden Samandıra Tesisleri’nde alacak.

Merdivenler dolacak!İl Güvenlik Kurulu toplantısında polisten bir istek geldi: “Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde maraton tribünü sağ tarafında oturan taraftarlarla konuk seyirciler birbirine yabancı madde yağdırdı. Bu seyircileri biraz sola alabilir miyiz?” Bu talep üzerine, 100-150 kadar kombine kart sahibi Fenerbahçeli’nin hafif sola kaydırılması kararlaştırıldı. Bu seyirciler yüzünden iki merdiven boşluğuna koltuk konacak. Futbol Federasyonu da, maçın gözlemcilerine bunu hatırlatıp, “Merdiven boşluklarının dolu olmasını sorun yapmayın” diyecek.

‘Yenmek zorundayız’100 yıllık iki camianın oynayacağı maçın dostça, kardeşçe, arkadaşça oynanacağını düşündüğünü söyleyen asbaşkan Şekip Mosturoğlu, “Hak edenin kazanacağı, sadece futbolun konuşulacağı bir derbi olacağı umudundayım” dedi. Mosturoğlu, yenmek zorunda olduklarını ve yeneceklerini de ileri sürdü.

FANATİK
Powered By Blogger