9 Aralık 2007 Pazar

TÜRKCELL SÜPER LİG 15. HAFTA 09.12.2007 PAZAR GÜNÜ MAÇLARININ TAHMİNLERİ

09/12/2007 : Pazar :

14:00 : Konyaspor - V. Manisaspor : Lige başlarken kötü bir başlangıc yapan fakat daha sonra aldığı üst üste galibiyetlerle ligin üst sıralarına tırmanabilen Konyaspor bu hafta evinde Vestel Manisaspor'u ağırlayacak. Konyaspor bu maça çıkmadan önce ligde 8. sırada bulunuyor. Vestel Manisaspor ise ligde 13. sırada yer alıyor. Yani anlayacağınız kazanmaya daha çok ihtiyacı olan taraf V. Manisaspor iki takım açısından'da zor bir mücadele olacağını düşünüyorum. Konyaspor kendi evinde kolay maç vermiyor. Onun için bu maçta takımların berabere kalacağını tahmin ediyorum.

14:00 : İstanbul B.B. - Gençlerbirliği : Ligin takımlarından İstanbul B.B ile Gençlerbirliği ikiside göze hoş gelen bir futbol ortaya koyan takımlar. İstanbul Büyükşehir Belediyespor geçen hafta Alisamiyen'de az kalsın Galatasaray'ı yenmeyi başarıyordu. Son dakika'da yediği golle sahadan 2 - 2 berabere ayrıldı. Bu haftada avantajlı gördüğüm takım İstanbul b.b hem moral açısından üstünler hemde kendi sahalarında oynayacaklar. Onun için zorda olsa bu maçı alacaklarını düşünüyorum.

14:00 : G.Birliği OFTAŞ - Ankaraspor : Ankaraspor geçen hafta öyle bir süpriz yaptıki. Sivasspor yenmeyi başardı. Ligin at sıralarından kurtulmak için her maç kendiler açısından final niteliği taşıyor. Ama ligde kolay maç yok. Her takımın her geçen hafta ne yapacakarı belli olmuyor. Geçen hafta bunu en iyi şekilde gördük. Ligin dibindeki Ankaraspor lig ikincisi Sivasspor'u yenebiliyor. Ama Gençlerbirliği Oftaş Ankaraspor maçında Gençlerbirliği Oftaş'ın sahadan galip bir şekilde ayrılacağını düşünüyorum.

15:30 : Sivasspor - Denizlispor : Geldik zorlu bir mücadele'ye daha. Sivasspor 14. haftada eline geçen fırsatı iyi deerlendiremedi. Galatasaray'ın berabere kaldığı haftada lider olma şansını elinden geriye tepti. Ligin alt sıralarında bulunan Ankaraspor'a yenildi ve Lider olma şansını kaybetti. Bu hafta Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesi ile tekrar Sivasspor'a bir fırsat doğdu liderlik koltuğuna oturmak için. Ligin zirvesi oldukça karışık bir şekil almaya başladı. Her geçen hafta gittikçe lig zirvesi karışıyor. Ama şunu söylemek istiyorum ki belkide son bir kaç sezondur bu kadar çekişmeli bir lig yaşamıyorduk. Neyse biz Sivasspor Denizlispor maçına gelelim. Sivasspor'un işi gerçekten çok zor. Şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı almaları gerekir. Ama Denizlispor'da kolay lokma olmadığını oynadığı maçlarla ortaya koyuyor. Bu maçın beraberlikle sonuçlanacağını tahmin ediyorum.

19:00 : Trabzonspor - Gaziantepspor : Trabzonspor kendi açısından dönüm maçına çıkıyor. Ligde aldığı yenilgilerle şampiyonluk yarışından iyice uzaklaştılar. belki bunu söylemek erken ama tekrar Şampiyonluğa ortak olmaları çok zor görünüyor. Hiç olmassa ligi biraz üst sıralarda bitirmek için uğraşacaklardır. Trabzonspor bu hafta Avni Aker'de ligin zorlu ekipleriden Gaziantepspor'u konuk edecek. Trabzonspor'un bu kadar kötü günler geçirmesine rağmen bu maçtan galip bir şekilde sahadan ayrılacağını düşünüyorum.
Powered By Blogger