6 Kasım 2007 Salı

06.11.2007 SALI ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU VE B GRUBU MAÇLARI'NIN TAHMİNLERİ

A grubu :

Porto - Marseille : Beşiktaş'ımızında bulunduğu grupta Porto ve Marseille kadar en az bizide ilgilendiren bir karşılaşma. Gönlümüzden geçen yani bizim açımızdan faydalı olacak olan Marsilya'nın kazanması veya en azından berabere kalmaları. Önceki maçlarında Fransa'da birbirlerine üstünlük sağlayamayan takımlar bu maçta mutlak ikiside galip gelmek için mücadele verecekler. Marseille teknik drektörlük görevine Gerts'i getirdikten sonra daha derli toplu bir takım haline geldiler. Ama Porto'nun da gücünü yabana atmamak gerekir. Bu maç bizimde istediğimiz gibi olacağını düşünüyorum ve beraberlik olarak görüyorum.

Liverpool - Beşiktaş : İşte bizim maçımız işte Beşliktaş'ın maçı. Şunu söylemek gerekirse Liverpool takımı düştüğü bu pozisyonun onlar açısından bu maçı bu kadar önemli kılan Geçen sene ve ondan önceki sene Şampiyonlar liginde final oynayıp bu sene üç maçta sadece bir puan alması bütün tepkileri üstüne çekti. Belki'de en çok sonucu merak edilen karşılaşmalardan bir tanesi bu. Bir yanda İngiltere'nin devi Liverpool Bir yanda Türkiye'nin gururu Beşiktaş. Liverpool takımı mutlak kazanmak zorunda çünkü ; Bu maç onların Şampiyonlar liginde yola tamam yada devam karşılaşması. O açıdan Liverpool takımı Beşiktaşın üzerine gol atmak veya goller atmak için saldıracak. Eğer Kara Kartal üzerine dengesizce gelecek olan Liverpool'un vereceği açıkları iyi değerlendirirse bu maçtan puan yada puanlar çıkartabilir.
Tabiki gönlümüz inşallah böyle şeyler olur. Ben bu maçta birazda duygusal olarakta olsa ya Beşikltaşın bu maçtan berabere yada galip bir şekilde ayrılacağı'nın tahmininde bulunuyorum.

B grubu :

Valencia - Rosenborg : Adeta bir intikam maçı şeklinde olacak Rosenborg'un önceki maçta kendi sahasında Valencia'yı yenmesi. Valencia tarafından oldukça tuhaf karşılanmıştı. Tarftarın tepkilerini üzerine çekmişlerdi. Bu maçta Valencia kesin kazanmak istiyor. Ama Rosenborg grupta topladığı 4 puanın şans eseri olamdığını oynadığı maçlarda gösterdi. Zevkli bir mücadele olacak ama Valencia bu maçtan galip bir şekilde ayrılacaktır. diye bir tahminde bulunuyorum.

Schalke 04 - Chelsea : Geçen Şampiyonlar ligi maçında klasını gösterip kazanmayı bilen Chelsea bu maçtada ikinci kez Schalke'yi yenmeyi düşünüyor. Sahasında oynamanın avantajını iyi kullanmak isteyen Schalke 04 bu maçta kendi sahasında'da olsa çok zorlanacak ve bu maçtan belki beraberlikle ayrılabilir. diye bir düşünce içerisindeyim. Kazanmasının çok zor olduğunu görüyorum iki takımında.
Powered By Blogger