29 Kasım 2007 Perşembe

PANİONİOS - GALATASAY MAÇI ÖNCESİ TEMSİLCİMİZİN SON DURUMU

Uefa'daki temsilcimiz Galatasaray bugün akşam grupta 3. maçına çıkyor. Bizim açımızdan son derece önemli bir karşılaşma. Kesinlikle kazanmaya mecbur olduğumuz bir maç. Bilindiği gibi Galatasaray ilk iki maçında şanssız bir şekilde iki maçında'da sahadan yenik bir şekilde ayrılmıştı.

Bugün akşam inşallah geride kalan iki maçta şanssızlıklarımızı yeneceğiz ve bugün bu takımı yeneceğiz. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Galatasaray gruptaki takımlardan olduça tecrübeli ve güçlü bunu herkes biliyor ama ne olduysa ilk iki maçında sahadan yenik ayrıldı. Ama ben şuna inanıyorum Galatasaray son iki maçını kazanacak ve bu gruptan Aslanlar gibi çıkacak.

Galatasaray'ın ilk onbir'i belli oldu. Kalli yunanistandaki Panionios maçına şu ilk onbirle çıkacağını açıkladı.
Orkun Uşak
Rigobert Song
Volkan Yaman
Uğur Uçar
Servet Çetin
Linderoth
Cassio Lincoln
Hasan Şaş
Mehmet Topal
Arda Turan
Serkan Çalık

Trabzonspor maçında takımına son anda galibiyeti getiren golü atan Serkan Çalığa tek forvet görevi verildi. Bunun yanı sıra Nonda Ümit Karan ve Hakan Şükür yedekler arasında bulunacak. Kalli'nin seçimi bana biraz çekingen futbol ortaya koyacağını anımsatıyor.

Sonuçta sahadan galip bir şekilde ayrılan takım Galatasaray olsunda kimin oynayıp kimin oynamaması önemli değil. Ama bizim kesinlikle ve kesinlikle bu maçtan galip bir şekilde ayrılmamız şart. Yoksa UEFA'da yola tamam deriz. Galatasaray takımı bunun bilincinde.
Powered By Blogger