11 Kasım 2007 Pazar

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ SONUCU VE YORUMU

Yorgun olan Galatasaray bu akşam Gençlerbirliğini sahasında ağarladı. 5 Maçlık cezasının ardından taraftarı ile buluşan Galatasaray taraftarına güzel bir hediye verdi. Gençlerbirliğini 3 -2 yenerek hafta içinde yapmış olduğu Helsinborg maçınıda bu maçı kazanarak unutturdu.



Tarftarının tekrar sevgisini kazanan Cimbom oynadığı futbollada göz doldurdu. Türkcell Süper ligde Liderliği dün Beşiktaşı yenerek alan Sivassporun elinden tekrar aldı. Aynı puana sahip iki takım Diğer rakiplerinin bu haftaki puan kayıpları ile biraz olsun arayı açtılar. Özellikle Fenerbahçe Kayserispor maçından sonra ve Fenerbahçe'nin Kayserispora yenilmesi ile bu maçın önemi Galatasaray açısından dahada arttı.



Galatasaray eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeyi bildi. Özellikle Galatasaray Gençlerbirliği maçında Lincol'ün oynadığı futbol görülmeye değerdi. Galatasaray Gençlerbirliği maçının özeti'nde'de göreceğiniz gibi Lincol gerçekten izlemeye değer güzellikte futbol oynadı. Bu güzel futbolunu Lincol attığı golle'de süsledi.



Maç öyle hızlı başladı k ; Ta ilk dakikalardan güzel bir maç olacağı belli oldu. Gençlerbirliği maça golle başladı. daha dakika 3 te attığı golle Galatasaray şok yaşadı. Ama kısa zamanda toparlanmayı bilen Galatasaray Mehmet Topal'ın attığı gol'le önce beraberliği sağladı. daha sonra Serkan Çalık iyi bir futbolcu olduğunu yedek kalacak bir futbolcu olmadığını gösterdi ve Serkan Çalık attığı gol'le Galatasaray'ı 2 - 1 üstünlüğe taşıdı. ve bu skorla İlk yarıyı bitirmeyi başardı.

İkinci yarı beklenildiği kadar hızlı başlamdı. Özelikle karşılıklı top kayıpları dikkatleri çekti. Galatasaray UEFA yorgunluğu belirtilerini 60. dakikadan sonra göstermeye başladı. Galatasaray'ı rahatlatan isim Lincol oldu. Lincol oynadığı güzel futbolu golle süsledi. Licol attığı golle takımını iyice rahatlattı. Ve Galatasaray'ı 3 -1 'lik üstünlüğe taşıdı. Oyundan çıkarkende alkışlar arasında yerini takım arkadaşına bıraktı.

Bu dakikadan sonra Galatasaray'a yapmak kalan tek şey oyunu soğutmaktı. Ve bunuda Galatasaray yaptığı değişiklerle ve oynadığı futbolle doksanıncı dakikaya kadar başardı. uzatma dakikalarında yediği golle maçı yinede 3 -2 kazanmasını bildi. Galatasaray Gençlerbirliği maç sonucu : Galatasaray - Gençlerbirliği 3 - 2
Powered By Blogger