11 Kasım 2007 Pazar

BEŞİKTAŞ HAKKINDA YORUM

Bu kötü gidişat nasıl olacak? Ne yapılması gerekir? Bu kadar Beşiktaş taraftarını çileden çıkartmak kadar olan olaylar neydi?. Bunlar hakkında konuşmak istiyorum.

Çok değil yaklaşık bir ay önceyi hatırlıyorumda Beşiktaş taraftarı takımlarını o kadar çok seviyorlardı ki ; Şimdi sevmiyorlarmı derseniz yine seviyorlar. Ama Sadece Beşiktaşın ismini İçerisinde ki kişileri değil. Liverpool maçı kazanılmış taraftar takımlarını bağrına basmış büyük sevgi gösterileri. Ve bir ay sonrası : Beşiktaş tarftarı çıldırmış. Takımları sahada futbol oynuyor. ama taraftarın umrunda değil. Beşiktaş takımı gol atıyor sevinen yok hala yönetim istifa sesleri dinmiyor. Artık düşünün ne kadar çıldırmışlar.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu Beşiktaş taraftarını üzmeye bu kişilerin hakkı yok. Bir an önce ilk başta Sinan Engin olmak üzere tüm yönetim görevinden istifa etmeliler. Niye öncelikle Sinan Engin diyorum. O takımın başına gelmeden önce bu olaylar olmuyordu. Beşiktaş takımı iyi futbol oynuyor medya ile uğraşmıyor. Sağa sola laf yetiştirmiyor. O geldikten sonra bu saydıklarımın hepsi'nin tersi oldu. sağa sola laf yetiştirmeye çalışan medya'yı üzerine çeken Beşiktaşın futbol oynamasına izin vermeyen bir kişilik Sinan Engin. Bir kişi Beşiktaş camiasını düşünüyorsa bunları yapmaması gerekirdi.

Gelelim Yönetime sezon başından bu yana yanlış politikalar uyguluyorlar. İlk başta Transfer konusunda ya sizin madem Transfer yapacak bütçeniz yok O zaman bir tane veya iki tane alın ama yarayışlı futbolcu alın. Bunlar tutturmuşlar bir Fenere inat gidiyorlar Fenerbahçe'nin döküntü futbolcularını Beşiktaşa getiriyorlar. Maksat ne Fenerbahçe'ye inat ama zararlı çıkan kim tabiki Beşiktaş. Fenerbahçe'nin umrandamı tabiki değil. Aklı sıra Beşiktaş yönetimi Fenerbahçe'nin elinden futbolcusunu aldığını düşünüyor. Ama bilmiyorlarmı ki ; Fenerbahçe yönetimi zate işine yarayan bir futbolcu olsa gönderirmi. Onların boştan yere verecek paraları yok. Ama görünüyorki Beşiktaşın sokağa atacak parası çok.

Yıldırım Demirören ve ekibi bu takımın başına gelmeden önce Beşiktaş bu kadar borç içerisine girmemişti. Şuan Beşiktaş'ın verilen açığı taraftar duysa bırakın maçtan maça her gün o yönetimi topa tutarlar. Bu borçların sebebi ne ? Hep yanlış taransfer politikası. İlk geldikleri dönemi hatırlıyorumda Ne düşünmüştüm biliyormusunuz. Beşiktaş Aç kalacak ne kadar futbolcu var onları doyurmaya uğraşıyor. Ne kadar elde kalmış futbolcu var getirdiler. Geldikleri dönemde tamı tamına 13 tane futbolcu adılar. Bunları tek tek sayacak değilim ama şöyle genel bir ifade'de bulunayım hiç biri beş para etmez futbolcular. En başta Real Sosiadat takımın dan alına Tayfun adam orada forma şansı bulamıyor Beşiktaşa getirilmiş ilk onbirin değişilmez adamları arasına giriyor. Bundaki amaç ne tabiki önceden Fenerbahçe'nin futbolcusuydu ya ondan. Ya hangi birini sayayım . Berkant mı bunuda konuşim Galatasaray'ın elinden aldı ya çok iyi attiğini sandı. Gelelim geçen seneye Alınan yine Bir Fenerbahçe futbolcusu işe yarayacağındanmı hayır. Sadece inat Nobre'den bahsediyorum. Bu seneye gelelim yine aynı senaryo Yine Fenerbahçe'nin boşta kalmış oyuncularını topladılar.

Yani kısaca ; Bu yönetim Transfer yapmıyor diğer takımlara inat olsun diye transfer yaptıklarını sanıyorlar. Ama diğer takımlar'ın bu işine geliyor. Bunun dışında ise aldıkları futbolcular herhalde bu futbolcuları alırken hiç izlediklerini sanmıyorum. Yada düşündükleri benden iyi oynuyor bu beşiktaş'ın işine yarar düşüncesi. Doğrudur bir Diatta Yıldırım Demirören'den iyi futbol oynuyordur. Tabi bu gözü yumuk aldıkları futbolcuların içerisinde iyileri çıkmıyor değil.

Beşiktaş takımında bir futbolcu saatlandığında onun yerini doldurabilecek bir kişi varmı bunu bana söyleyin. Tabiki yok Gökhan Zan sakatlandı. yerini dolduracak adama bakın Diatta. Tello'nun yerine dolduracak adam yok. O yokken yedikleri gollerin çoğu onun olduğu kanattan.

Neyse daha fazla yönetim hakkında konuşmaya gerek yok Bu takımda kalacak tek isim ERTUĞRUL SAĞLAM. başka yönetimden hiç kimse kalmasa iyi olur. Buna bir an önce bir çare bulmak lazım yoksa bu 20 bin taraftarı varsa Beşiktaşın yakında 5 bine kadar iner.
Powered By Blogger