16 Kasım 2007 Cuma

AVRUPA ELEMELERİ A GRUBU,B GRUBU VE C GRUBU MAÇLARININ TAHMİNLERİ

A grubu :

17.11.2007 : Cumartesi :

Saat : 21:00: Portekiz - Ermenistan : Portekiz Grubunda artık çok riskli maçlar oynuyor. Bir maçını bile kaybetse gruptan çıkamaybilir. Onun için bu son iki maçına'da oldukça önem verecektir. Ermenistanla oynayacağı bu maçı Ermenistanın'da grupta iddası olmadığından kendi saha avantajınıda iyi kullanıp rahat kazanacaktır.

Saat : 21:00: Finlandiya - Azerbaycan : Finlandıya grupta son sırada bulunan Azerbaycan'ı ağırlayacak. Finlandiya grupta şansını son maça taşıması için bu maçı kazanması şart onun için bu maçı tecrübesi sayesinde kazanacağını düşünüyorum.

Saat : 21:00: Polonya - Belçika : Grupta lider drumda bulanan Polonya rahat gibi görünsede arkasında bulunan takımlar kendisini rahatsız ediyor. Bu maçını alırsa gruptan çıkması kesinleşecek. Polonya Belçika maçı Polonya açısından kolay olmayacak ama Belçika'nın grupta şansı olmadığı için bu maçı fazla önemsemeyeceklerdir. Polonya onun için kazanacaktır.

Saat :21:00: Sırbistan - Kazakistan : Gruptan çıkma şansını sürdüren takımlardan bir taneside Sırbistan takımı sırbistan doğal olarak bu maçı kazanmak isteyecektir ve öylede olacağını tahmin ediyorum. Sırbistan açısından rahat bir mücadele olacağını tahmin ediyorum.

B grubu :

17.11.2007 : Cumartesi :

Saat :19:00: İskoçya - İtalya : Aslında b grubunda önceleri hiç şans tanımadığım takımlardan bir tanesi olan İskoçya beni yanılttı. tahmin etmesi çok zor maçlardan bir tanesi. Bir maç eksiğiyle iskoçya'nın altında 3. sırada bulunan İtalya bu maçı kazanmak istiyor. daha önlerinde dört maç var. Bunun rahatlığından dolayı bu maçı okadar fazla kasmayacaklardır. İskoçya sahasında güzel futbol oynuyor. Bu maçı beraberlik olarak görüyorum.

Saat :21:00: Litvanya - Ukrayna : Ukrayna takımı grupta beklentilerini pek alamadı. Oynadığı maçlarda çok puan kaybetti. Gruptan çıkma şansını iyice zora sokan Ukrayna takımı bu maçı ve bundan sonraki maçları almak için elinden geleni yapacaktır. Bu maçtada Litvanya'yı yeneceğini tahmin ediyorum.

C grubu :

17.11.2007 : Cumartesi :

Saat :21:00: Norveç - Türkiye : İşte A milli takımımızın maçı. Bu maçı almaktan başka çıkar yolumuz yok. Tabiki bu maçta tahminimi Türkiye açısından yapacağım. Türk milli takımımız bu maçı alacaktır. Şansız bir şekilde kaybettiğimiz ve berabere kaldığımız maçlardan sonra maç kaybetmeye hatta berabere bile kalmaya tahammülümüz yok. Norveç takımı son maçlarında iyi futbol oynuyor. Bunu da biliyoruz ama bu maçı biz kazanacağız. Tek korktuğum şey Soğuk bir havada oynanacak olan maç inşallah milli takımımızı etkilemez.Başarılar Türkiye....

Saat :21:00: Moldova - Macaristan : İki takımda rahat bir maça çıkıyor. Gruptan çıkma şansı bulunmayan iki takımın mücadelesinde Ev sahibi ekibin taraftarının karşısında bu maçı alacağı kanısındayım.

Saat :21:00: Yunanistan - Malta : Malesef Yunanistan açısından çok ahat bir maç olacak. Kendi sahasında oynayacağı maç öncesi gruptan çıkmayıda garantiledi. Bu moralle bu maçıda rahat bir şekilde kazanacaktır. Bu maçı tahmin etmeye gerek yok. Yunanistan farklı bir şekilde kazanacaktır.
Powered By Blogger