23 Kasım 2007 Cuma

TÜRKCELL SÜPER LİG MAÇ TAHMİNLERİ 24.11.2007 CUMARTESİ GÜNÜ MAÇLARI

24.11.2007 Cumartesi :


İstanbul BB - Denizlispor : Denizlispor 12. hafta'da aldığı flaş galibiyetle yani Trabzonspor'u yenerek bundan önceki kötü gidişine son vereceğinin sinyallerini verdi. Fakat İstanbul BB hiçte yabana atılacak bir takım olmadığını bu geride kalan 12 haftada oynadığı maçlarla gösterdi. Her iki takım açısından zorlu bir mücadele olacak. Yine gönlümden geçen İstanbul B.B'nin bu maçı zorlada olsa alacağını düşünüyorum.

Gençlerbirliği OFTAŞ - Beşiktaş : Moralsiz Beşiktaş'ı çok zorlu bir deplasman mücadelesi bekliyor. Oynadığı son beş maçını kaybeden Beşiktaş bu zorlu deplasmana'da çok eksikle gidecek. Özellikle defansta oynatacak adam kalmadı. Artık o özelliğe sahip adamlarla sahaya çıkacaktır. Gençlerbirliği Oftaş takımı oynadığı futbolla göz dolduruyor. Beşiktaş'ın bu maçta işi çok zor. Ama bu verilen arayı iyi değerlendirdiğini düşünüyorum. Bu maçta ne yapıp edip bu maçı alacağı kanısındayım.

Fenerbahçe - Ankaraspor : Fenerbahçe en son oynadığı Kayserispor maçında haksızlığa uğradığını düşünüp maçı kaybettiğini düşünüyor. Bu hafta işi daha kolay Fenerbahçe'nin Ankaraspor'la oynayacağı mücadele Fenerbahçe açısından kolay geçeceğini düşünüyorum. Zor günler geçiren Ankaraspor bu maçtada kötü gidişe devam diyecek gibi duruyor. Kısacası Fenerbahçe bu maçı rahat alacaktır.
Powered By Blogger